måndag 14 december 2009

Små installationer

Nu var helgen över och en ny arbetsvecka står inför dörren. På söndagen inhandlades ytterligare någon julklapp och jag börjar se en ende på tomte bestyren. Ser fram emot att alla klappar är klara och få ta av mig tomtedräkten och i stället ta på mig förklädet och bli husmor som sedan skall ställa sig vid spisen och förbereda jul maten.

DSC_0138

Det är mycket roligare att baka och laga mat när man vet att man på julafton får sitta i lugn och ro sitta och njuta av allt det goda med familjen samlad. Det är något jag verkligen längtar efter, bara vara med familjen.

DSC_0137

Just nu har jag lite pippi på att använda lyktor och burar till att göra små installationer eller vad skall man kalla det. För när jag var liten så hade mamma en sideboard som hon gjorde samma sak med, fixade och donade efter årstiden. Jag älskade att sitta och titta på de olika vyerna. Det är nått jag även har gjort för mina barn, ja det har även blivigt ett och annat tittskåp. Så det är nog den ådran som kommit tillbaka men bara över jul hoppas jag.

9 kommentarer:

 1. Så fint du har gjort i buren. Ja, det är en del sådana minne som kommer fram vid julen. Har också en del traditioner kvar sedan barnaåren.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite snö..svårt att få till det med Julkänslan ..utan den.
  Så roligt för din dotter att hon ska flytta....

  Ha en fin dag
  Eva

  SvaraRadera
 3. Jättesöt liten tomtebur!!!
  ja oo så man längtar ill julmaten o mys med familjen!!

  kraaaaaaam o ha en fin vecka!!

  SvaraRadera
 4. Söt tomtebur och inte verkar tomtarna alls ledsna fastän de har hamnat in i en bur :O)

  SvaraRadera
 5. Så fint du har gjort i den lilla buren, här blir det städning i dag och kanske lyckas jag med dom sista julklapparna. Kram Theres

  SvaraRadera
 6. Ja, tomtar på loftet har man ju, men tomtar i bur var något nytt och uppfriskande. Jättehäftigt!
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 7. Visst är det fint med små installationer, en fröjd för ögat. Jag har snart alla klappar klara, lite finlir bara så är det klart. :)

  SvaraRadera
 8. Vad fint du har gjort i buren ser så mysigt ut.
  Jag vet inte var butiken ligger, får nog be om en vägbeskrivning. Du kan ju maila mig, vi ämnar åka uppåt efter jul o nyårshelgen.
  Ha det så gott!
  Märta

  SvaraRadera
 9. Ja nu längtar jag till ron och vilan myset på julafton..I år är vi bara vi tre och mina svärföräldrar så det blir mycket lugnt skall bli så skönt..Kram Susanne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck