söndag 31 januari 2010

En lyckad helg

Söndag kväll och nu öppnar jag  datorn för första gången under hela helgen. Här har det varit lite att stå i, inget jobbigt men ändå har det tagit upp mina dagar. Tyvärr han jag inte in på jobbet i helgen och se vad det var för varor som kom in när jag gick, många kartonger var det i alla fall så nu borde jag ha mer att fota och lägga upp i webb butiken på Design and Countryhouse.

DSC_0040

Vad har hänt här då, jo maken och jag var i väg och inhandlade grejer till duschen sedan plockade vi isär kabinen och skrubbade den innan de nya grejerna monterades dit. Och mitt i allt i hopa fick vi besök av en älskad liten kille, japp det var Whilliam. Å vad kul det var, hon kikade stolt på farfar när han grejade och utbrast – Farfar, duktig. sedan åkte han på sin fyrhjuling och ropade farmor var är du. Allt flöt på bra och när maken och ja la oss så talade vi naturligtvis om Whilliams besök hos oss. Samtidigt som vi var glada över att kunna duscha varmt igen, vilken skillnad. Undras hur länge den varit dåligt för nu var det banne mig varmt.

DSC_0029

Vi måste ha blivigt tvär slut på lördagen för när vi vaknade på söndagen var klockan 10 och det var länge sedan vi sov så länge. Tvätt och städ stod på agendan under söndagen samt inhandling av matvaror, så nu är vi rustade för en ny arbetsvecka.

DSC_0030

Samtidigt som jag sitter vid min dator och bloggar så formaterar jag om en gammal bärbar dator som min granne skall få ta, den står bara här och skräpar. Bilderna i dagens inlägg fotade jag i lördags morse från vårt fönster, solen var så underbar mot himlen så det var värt att dokumenteras kände jag. När jag nu på kvällen öppnade min mail så såg jag att jag fått ett meddelande från en av mina bloggvänner Anna-Lena. Jag har vunnit i hennes tävling, vilken lycka. Så jag måste säga att helgen har varit lyckad.

4 kommentarer:

 1. Åh vad skönt att ni fått varmvatten igen!

  Låter som ni haft en bra helg i kylan:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du kan duscha gott igen.Vilken tur grattis till vinsten.Jag sov till halv 11 så jag var oxå trött.Hoppas att du får en bra start på nya veckan vännen Varmkram Rita <♥

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till den fina vinsten hos Drömmar av silver!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att ni fick i ordning på duschen och grattis till din vinst, vad kul, ha en skön kväll, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck