måndag 1 februari 2010

Tokighet eller dumhet

Jag tänkte att jag kanske skulle och göra ett inlägg om mina tokigheter idag. Massor med texter att göra på jobbet så tiden gick fort, han bara se en snabbis på allt det fina som kommit in. Tyvärr hade jag inte tid att fota, men det hinns med längre fram. Väl hemma var det snabbt ut med hunden. Vi gick in och hon fick mat och jag diskade undan, sedan fick jag för mig att jag skulle ta en lång promenad med henne.

DSC_0050

Skönt att promenera och släppa tankar på vad jag borde göra. Väl hemma fick jag för mig att vår altan på 25 kvm skulle skottas från snö. För när snön från hustaket kommer att ramla ner så kommer det bli tungt. Men fy vad tungt det var att skotta allt över räcket och dessutom hade snön blivigt tung och det var säkert 70cm tjockt.

DSC_0054

När jag var klar gick jag in och skulle göra matlådor, stekt fläsk i löksås hade jag tänkt mig. När jag skall öppna förpackningen (med sax) så slant jag och där satt saxen på insidan av underarmen, aj det gjorde ont.

DSC_0055

Nåja är man dum så är man, som tur va hade jag sånt plåster som drar i hop sår, så vi får hoppas att det blir bra. Jag hade nämligen inte lust att åka till sjukan och sitta i timmar och då kommer de ändå göra som jag gjorde. Nu skall jag hålla mig lugn resten av kvällen, kika lite vad ni gjort.

9 kommentarer:

 1. Aj, aj aj... det där låter inte bra. Blev jacket djupt?? Stackars dig. I vilket fall som helst hoppas jag att det går bra och att du inte behöver uppsöka akutvården. Du måste vara rädd om dig!

  Kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Stackars dig.... Vilken himla otur. Hoppas att plåstret håller ihop skadan. Akuten är inget man längtar efter. Ta det lugnt med armen. Ha det så bra kram Aydan

  SvaraRadera
 3. Men vilken maximal otur, hoppas det inte blev alltför djupt!
  Härliga bilder, jag njuter också av pärlhyacinter nu, doftar vår!!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Vilken himla otur.Hoppas att plåstret hjälper.Akuten är inget att längta till .Ha en skön tisdag och var rädd om dej vännen Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Jättevackra bilder i ditt inlägg idag!!!

  SvaraRadera
 6. Aj,det lät inte bra..hoppas att det läker fort..Vilka fina bilder du visar idag..Här är så mycket snö så jag kommer inte ut med bilen så jag får vara hemma och jobba in dom timmarna..Kram till din dag..S

  SvaraRadera
 7. Aj, det lät inte roligt med saxen. Det är ju tråkigt att det ska behöva vara så att man drar sig för att åka till sjukhus bara för att man vet man får köa i timmar.Låter som ett träningspass som heter duga att skotta taket.Ja visst ser han riktig ut den mopsen, han hat tom glimtn i ögat :) Kram Katta

  SvaraRadera
 8. Ajajaj, ja en olycka händer så lätt, en sliten klyscha men den är sann.
  Tråkigt att känna sig lite handikappad ett tag men det läker ju som tur är. Blir lika arg på mig själv varje gång jag gör illa mig men det hjälper ju inte.
  //Camilla

  SvaraRadera
 9. Ojoj, det kunde ha gått tokigt! Tur att du är en rådig person som skötte det hela så fint!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck