tisdag 2 februari 2010

Nyttigt och onyttigt

Här hemma händer det inte mycket på inrednings, pyssel fronten. Har många planer på vad jag skall göra som tex köket, jag funderar och planerar på att ta bort tapeten från murstocken och låta den vara ren, det har den aldrig varit så länge som vi bott här (20 år i år). Planer på att sätta in diskmaskin och det innebär att lite måste byggas om.

DSC_0060

På jobbet flyter det på, massor att göra, en hel del texter som skall göras. Lyckades hinna med att bara fota 3 grejer och lägga upp dem i webb shoppen, men oj vad mycket nya och fina varor som skall in så fort jag hinner med.

DSC_0063

Väl hem kommen så var det dags för allt det vanliga, matlådor, förbereda för nästa dag och gå ut med hunden. Måste även få lite i magen så dagen till ära kokade jag en linssoppa, har aldrig gjort det förr. Det var Dotra som hade smakat av en kollega och tyckte att vi skulle prova, det måste jag göra flera gånger.

DSC_0064

Eftersom vi nu hade ätit så nyttigt så hade jag inte dåligt samvete när jag ställde mig och gjorde Stora chokladbollar som vi senare satt och mumsade på. Tack alla för er omtanke då jag var klumpig, vore ni här skulle ni alla få smaka.

9 kommentarer:

 1. Oj! Nu först såg jag att du har fått en vinst! Vilken TUR du hade... GRATTIS!
  Smarriga chokladbollar du har gjort!
  Ha en bra dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Hu för all denna snö som ramlat ner igen...di får det också skulle jag tippa...30 cm sedan igår...Fullständigt galet är det och jag borde ha skottat jag också men vi har nöjt oss med en liten gång tills plogen kört klart...Däremot så måste växthuset grävas fram igen och garagetaket skottas rent...Blir det blött så blir det blytungt...
  Det låter ärligt med alla nyheter som ska packas upp och det är våren som är på G trots allt...smarrigt med kokosbollar...Själv gör jag glass i stora lass...ett recept där man slipper maskin och att röra mer än ihop smeten och så in i frysen...gräddigt och gott...Bra med extra fett nu när det är så kallt!!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 3. Chokladbollar...oj så mumsigt det ser ut!!

  SvaraRadera
 4. Så klart man ska unna sig något gott....) skönt att den här dagen är över...kram

  SvaraRadera
 5. Inredning kan kräva både sin tid och planering, en del saker måste mogna och sjunka in ordentligt innan man kan ge sig på dem. Linssoppa och gryta äter vi ofta här, det är gott, nyttigt och kan varieras i det oändliga. Ha en bra dag, kram Katta

  SvaraRadera
 6. Smaskiga bullar du har gjort. Klart vi ska unna oss lite gott emellanåt!
  Hoppas att allt är väl med dig nu och att skadan läker!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 7. Linssoppa som är såå gott!!..jag brukar göra en med röda linser och passerade tomater..massor med vitlök :)..

  Kramis Sanne!!

  SvaraRadera
 8. Jag har längtat efter negerbollar nu i flrea veckor...på lördag måste jag få till det...

  Ha en fin kväll
  Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck