måndag 4 januari 2010

Har en heldel att ta i tu med

Är nyss hemkommen, jag har iof varit hem en sväng för att äta och göra matlåda, sedan stack jag i väg för att handla. Kylen gapade så tom och det fanns nästan inget alls hemma, så jag, dotra och hennes pojkvän tog en tur till Maxi. Det har sina fördelar att handla sent, det är inte så många att trängas med men hyllorna gapar tomma det är däremot inge kul.

DSC_0113 

I dag var jag tillbaka till jobbet, inte för att jag är frisk men jag ville verkligen gå. å vad kul det var att vara tillbaka. Jag plockade bort julgranen och hjälpte till att plocka in alla julsaker till ett rum, vi har 50% på alla julsaker och nu har man överblick på allt. Sedan kollade jag igenom beställningarna i internetbutiken och gjorde klart dem för att skickas i väg.

 DSC_0111

Här hemma har det däremot inte hänt något, flyttade på redan så den hamnade på väggen i väntan på att jag skall göra väggskåpet som igentligen skall sitta där, den jag skall göra av 2 gamla fönster. Först skall jag bara hitta stommar som passar, å vad jag längtar till jag fixat det. Nu är det mest rörigt då allt skall trängas på en liten yta (o stylat tyvärr). Jag är en sån som vill hålla på i dags ljus, annars har jag ingen motivation alls.

6 kommentarer:

 1. Stackars dig som gick o blev sjuk under ledigheten...jag är frsk men helt förslöad...gäller att ta nya tag nu.
  Hur har det gått för er med all snö som dröst ner över oss...jag är trött på eländet nu och vill ha vår...
  Krya på dig o mailet kommer...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 2. Nytt år, nya vindar! :)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Jag säger som min son..det som inte blir gjort före frukost blir inte gjort :)
  han äter väldigt sen frukost och går upp tidigt :)
  Jag har också mest energi på förmiddagen..sen går det liksom sakta utför...

  Kram
  eva

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar header!
  Så fint foto !

  Krya på dig!

  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 5. Ha det så bra på jobbet idag, det verkar ju verkligen som du hittat rätt ställe för dig, du din motivation är jag inte orolig för, den är nog redan tillbaka igen denna dag, kram

  SvaraRadera
 6. Ha en bra trettondagsafton
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck