söndag 3 januari 2010

Lampetter och flyttkartonger

Nu är min ledighet på 11 dagar slut och i morgon skall jag återgå till arbetet, jag hade så mycket jag ville hinna med eller komma i kapp med och samtidigt ville jag ha en lugn jul.

DSC_0014 (3)

Man skall vara försiktig med vad man önskar sig, för banne mig vad lugnt det var för min del. Jag har varit sjuk hela tiden, så jag har inte gjort något av allt det jag ville. Fast jag kan ta tag i det senare, det är ju liksom ingen annan som kommer att göra det jag ville ha gjort.

DSC_0015 (2)

Förövrigt så ser det ut som en bomb har slagit ner här, jag har nämligen börjat att packa ner lakan, handukar och porslin till Dotra. Kartongerna står för till fället i matrummet och där kommer de få stå fram till flytten. Där står även hennes nya damsugare som jag köpte till henne idag, (sonen fick en så då skall hon ha en exakt likadan).

DSC_0017 (3)

Flyttade runt några lampetter och dessa fick stanna i köket (för stunden iaf). Här skall det rensas ut en hel del framöver, hoppas bara jag kan hålla det.

6 kommentarer:

 1. Så synd att du har varit dålig. Mår du bättre nu?
  här ser det då ut som hej kom och hjälp mig just nu. Men snart är vi klara med renoveringen av ett rum iaf. Nu blir det sängen här då jag har ont i nacken av allt målande;-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Trist o vara dålig,,hoppas att du snart mår bättre..Jag vet inte vad det är med mig om det är sjukdom som spökar eller virus..Är så trött i kroppen,fast jag inte gjort så mycket..jag börjar jobba igen 7/1..Tror jag i alla fall..Kram till Morgondagen..Susanne..Lycka till med packning och hus fixningen..

  SvaraRadera
 3. Visst blir det rörigt när de ska flytta de små raringarna! Sonen flyttade i somras, himmel vad vi fick det tillrört här hemma!! Allt i hans rum skulle ju packas ner och ställas någonstans (läs på lediga ytor i resten av huset!!), husgeråd som jag överlät till sötnosen skulle packas ner, lakan, handdukar, köksdukar, gardiner, dukar, hans gamla leksaker...i all oändlighet. Sedan tillkom allt vi köpte till honom.... Nåväl, när allt är bortfraktat till nya bostaden fick vi väldigt generöst med ytor - överallt!!!

  Hoppas du snart kryar på sig så att du verkligen kan få njuta av din ledighet!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 4. Jag kan tro att du har fullt upp! Ha det gott!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck