lördag 2 januari 2010

Kurera mig och göra nytta

Lördag har kommit och snart gått och dagarna för mig går ut på att göra lite nytta men samtidigt försöka kurera mig. Har lite svårt att sova på nätterna det beror på att jag inte jobbar med varken kroppen eller huvudet på dagarna, så i stället ligger man och kollar på film till tidig morgon. Å varför sänds det bra saker då i stället för på natten, vansinnigt tycker jag.

 DSC_0104 

Klev upp i vettig tid och körde Dotra till jobbet och jag passade på att gå in på loppisen men inget denna gång heller. Sedan for jag vidare till Apoteket för att handla på mig nässpray för vi är 3st som snörvlar här hemma.

DSC_0101

Väl hemma var det lunch som gällde, skinkan har vi inte ätit mycket av så där fanns en hel del att ta av, fräste på skinkan och kall kokt potatis, mums det var gott. Tvättmaskinen rullar för fullt och samtidigt står jag och manglar alla våra lakan, både för att de skall få plats i skåpet och att Dotra skall få manglade lakan till det nya hemmet. Vi har en hel del att gå igenom och packa så det är klart när stora dagen kommer då Dotra får nyckeln till lägenheten.

DSC_0094

Jag älskar tulpaner, för då vet man att våren är i antågande och dessa vackra tulpaner fick jag av våra grannar på nyårsaftonen och de står fina fortfarande.

4 kommentarer:

 1. Jaaa, jag håller med! Visst är det härligt med tulpaner!!! De riktigt ropar ut att "snart kommer våren"!!!!

  Fy vad trist att du fortfarande är krasslig! Då får man portionera ut dagens sysslor i lagom små doser.
  krya nu på dig!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Tulpaner är en Blomma jag aldrig tröttnar på,,Hoppas att du snart kryar på dig..Har inget direkt att skriva om så min blogg får vintervila nån dag,,Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Mmmmh, vilka härliga tulpaner du fått! Jag älskar också tulpaner just för att de är lite budbärare åt våren, och för att de knastrar så härligt i bladen när man rör vid dem.;-)Färgerna i dina bilder här är verkligen härliga, lite vitaminkickar!
  Hoppas du kryar på dig snart!Det är segt att gå och dras med en förkylning.
  Allt gott för dig i det nya året önskar jag dig, och en avkopplande söndag.
  /Kramar Karin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck