torsdag 14 januari 2010

Jag borde nog ha hushållat.

Kan ni tänka er att det är fredag i morgon och veckan har bara sprungit förbi. Jag kan inte fatta hur det kan gå så fort, för varje dag som går blir man en dag äldre, det känns som livet springer  förbi. Snart går man där med rullator och undrar om man verkligen har tagit vara på livet så som man ville, för man har ingen återvändo. Usch vilken ruggig tanke.

DSC_0115

Jag ångrar inget i mitt liv, tänk allt jag upplevt både glädje och sorg det är det som format mig till den jag är i dag och vill jag ha en förändring så lär jag få göra den själv för ingen kan göra om mitt liv.

DSC_0116

Jag är nöjd med det jag åsta kommit och det jag har i dag. Förutom att mitt Yankee Candle snart är slut och den finns nog inte att köpa, borde köpt fler då det fanns till fälle.

9 kommentarer:

 1. Mitt ena Yankee Candle ljus tog också slut och gick inte att köpa mer, suck. Jag tog då och satte ett värmeljus i burken, det fanns en del stearin kvar. När värmeljuset då brann så kom den goda doften fram, ser kanske lite snålt ut men jag ställde ljuset så att värmeljuset inte syntes.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 2. Jag som inte ens köpte ett Yankee Candle ljus... tänkte att det nog inte kunde vara så speciellt...men jag har uppenbarligen missat något.

  Kram, Marita

  SvaraRadera
 3. trevligt veckoslut önskar mi från köyhänkartano

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig blogg du har! Trevlig Helg! Kramar susanne

  SvaraRadera
 5. Åh du påminde mig om att mina doft ljus börjar tryta i skåpet... Borde ta en tur till IKEA snart för att fylla på lite... älskar deras doftljus i vanilj, de fyller rummet med en härlig stämmning... och man får så mycket ljus för pengarna...

  Önskar dig en underbar helg...
  Många kramar
  Elin

  SvaraRadera
 6. Tyvärr kan jag inte ha doftljus, doftallergiker som jag är, önskar dig en skön helg ..hoppas hälsan har kommit tillbaka..

  SvaraRadera
 7. Älskar mina Yankee Candle ljus...räcker om
  de är tända en stund..mmmm
  ha en härlig Fredag...än är det ett tag till rulator stadiet :)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Det finns alltid nåt att ångra, tyvärr...
  ha en skön helg!

  SvaraRadera
 9. Stor kram och en hälsning om en härlig helg kommer det här ifrån mig

  Kraaam Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck