onsdag 13 januari 2010

Sluta med laster

Få se om jag kan få nått inlägg upplagt idag, vi har nämligen problem med internet uppkopplingen här hemma. Sedan Dotra skaffade ny dator och kör Windows 7 så åker vi alla ur hela tiden. Det konstiga är att routern och modemet lyser som det skall men vi måste hela tiden starta om dem. Är det någon av er som vet vad problemet är?

DSC_0125

Här har jag inte donat nått speciellt förutom att städa kylen, torka över allt i den och det tar sin lilla tid. Fint när det är klart men ack så tråkigt.

DSC_0127

Härom dagen kom min son över med denna ljusstake, han hade fått den men stilen passade inte hemma hos honom, så jag kommer att förvara den ; ) tills han gillar stilen.

DSC_0133

Ingen kan ha missat att jag varit sjuk sedan jul med en förskräcklig hosta och pgr. av den håller jag på att sluta med en last. Har inte velat säga nått tidigare om det, rädd att misslyckas. Fast nu kom jag på att om jag skriver ner det så kanske det går bättre. Jag har inte slutat helt men inte långt i från, så håll tummarna at jag klarar det ända ut. För  varför skall man hålla på med sånt som är dumt och som bara förstör i  långa loppet.

8 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna för att du ska lyckas att sluta med din "last"!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Mycket förståndigt. Det är ju svårt men går. Jag slutade för massor av år sen och har aldrig ångrat det. Men, så finns det ju andra laster som man borde sluta med........ men det får bli en annan dag.
  Lycka till-kramar Yvonne

  SvaraRadera
 3. Håller tummar och tår.Du fixar det-Lycka till.Ha en härlig torsdag vännen.Varmakramar Rita

  SvaraRadera
 4. Har också windows7 på min nya laptop men inte märkt något. Lycka till med att bli av med din last. Bra gjort att du har minskat iaf.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken bra ide! Det är det bästa man kan göra för sin kropp... Jag håller tummarna för dig! Ha en bra dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 6. Hallå där..du undrar om stakarna, dom kommer ut i butiken ihop med annonsen, både koppar och stakar, vill du att jag säger till när jag lägger ut dom...kramen

  SvaraRadera
 7. Bra!! Den lasten slutade jag med för 22 år sedan och jag har inte ångrat mig en sekund!! Kämpa på så ska du se att det kommer att gå superbra!
  Själv ska jag sluta med mina andra laster, sötsaker! Ska operera mig så då kan jag inte hålla på att äta söta godsaker längre!
  Hurra för dig och mig!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 8. Jag önskar dig lycka till! jag slutade med min för 6 år sedan..

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck