fredag 15 januari 2010

Jag har nått att fira

Sen fredag kväll och här sitter man i soffan trött och lycklig, fast jag hade igentligen tänkt att röja av lite inför helgen. Det var en händelserik dag på alla sätt och vis.

DSC_0013

Strax innan jag skulle i väg till arbetsplatsen, dök en liten kille och hans pappa upp. Det var meningen att farfar skulle hämta den lille på dagis och fara och kika på bussar och äta hamburgare men lillkillen var sjuk igen så det blev lite ändrade planer.

DSC_0006

Farfar fick sin dag i alla fall och lillkillen fick se bussar och käka tårta på farfars jobb, undras vem som var lyckligast. Sedan tog de och for till min arbetsplats och lillkillen fick komma in och se hur farmor har det. – Oj, mycket grejer, sa Whilliam.

DSC_0002

Efter att kört hem Whilliam till sin mamma så tog jag och köpte mig en semla, fast det inte var tisdag. Jag hade nått att fira, förutom att jag fått träffa min favokille, så är det officiellt nu. Jag är från och med i dag anställd på  Design & Countryhouse. Hipp hipp hurra och gissa om jag är glad.

18 kommentarer:

  1. Grattis till jobbet!!! det är kul att höra att någon får jobb i dessa tider!!!

    SvaraRadera
  2. Grattis till jobbet!!!!!Hurra hurra va duu e bra!Vilken härlig dag.Ha en mysig kväll och en skön lördag.varmkram Rita

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Du har verkligen något att fira. Grattis till jobbet. Vilket roligt jobb du har, är avundsjuk på dig. Kanske vi kan byta.... Någon gång ska jag också ha en sådan underbar butik som den du jobbar i har jag tänkt mig. Kanske det blir i mitt stall så småning om. Ha en jättebra helg Kram Aydan

    SvaraRadera
  4. Grattis och tusen gånger grattis! Jag gläds verkligen med dig! Det var verkligen något att fira. Ha nu en skön helg, förstår om du svävar på moln!
    Kram! Märta

    SvaraRadera
  5. Såå glad jag är för din skull!! Jätte massa grattis kramar till dig..Så härligt det måste kännas..Var stolt! Kommer snart tillbaka till min blogg..Känner mig sådär,,men saknar min blogg..Kramar i massor till dig..Susanne

    SvaraRadera
  6. Åhhh, vad glad jag blir för din skull.
    Stort grattis till jobbet.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Grattis!! Vad roligt!!! Det är dig verkligen väl unt!

    Mysigt med besök av lillkillen! Det är så härligt att få gosa med barnbarnen, det gäller ju att passa på så länge de vill...
    kram, Marita

    SvaraRadera
  8. Ett stort, stort GRATTIS till dig...snacka om lyckat...Du borde haft en megasemla och en bukett Tulpaner också...
    Jag jobbar o sliter igen...känner mig trött och längtar efter ljuset...snart snart är det tillbaks och visst finns det små glimtar av vårtecken runt en...en talgoxe sjöng så fint när jag gick till jobbet och en hankatt har börjat jama runt huset efter våra kattdamer...

    Kramar i massor från Malin

    SvaraRadera
  9. Men va kul, Grattis till jobbet!! // Kram Åsa

    SvaraRadera
  10. Ser gott ut.
    Grattis.
    Ha en fortsatt bra helg.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  11. Megagrattis till dig! Du är absolut värd semlan och mycket mer!! Gotta dig nu i helgen och ha det skönt min vän!

    SvaraRadera
  12. Hipp Hurra gissa om vi är glad att få dig till oss!!!

    Men vaddå äta semla så där mitt framför näsan på mig, det var väl lite orättvist...hihi

    Kan du be Nathalie kolla sin mail är du snäll har en liten fråga till henne. jag är så himla nöjd med bilderna, särskilt de hon har fixat till...konstigt va? Hahaha Vill gärna lägga ut dem på bloggen men måste ju fråga först förstås. Jag la även upp dem på FB och skrev var de kom ifrån och så men jag tar bort dem om man inte får.

    I dag har det varit total kaos i butiken, massor med kunder och så roligt. Rebecka kom och hjälpte mig som tur var. Nu har vi plockat bort all jul och i morgon börjar jag med alla nya varor, så på måndag känner ni nog inte i gen er.

    Ha en underbar lördagskväll och en härlig söndag. Ses på måndag!

    kramis Anna

    SvaraRadera
  13. Hej Corinna!

    vad glad jag blir för din skull! Vilket underbart arbete, förstår att du stormtrivs! Härligt för dig efter alla turer som varit. Jag måste säga att jag blev väldigt sugen på semla nu.

    Goaste helgkramar till dig!

    Anna-Lena♥

    SvaraRadera
  14. NEEEEEJ jag bluuuuundar, vill inte se den där otroligt mumsiga smarriga underbart goda saken igen!!! ;)


    Tunikan är köpt på joy och finns i massor med olika färger. Tror jag såg en ljusrosa när jag sprang förbi där...vill ha! Jag har den i vitt och creme men den svarta är tok snygg!

    Ses i morgon...eller i dag! Men varnig för bomb nedslag i butiken just nu...hihi

    Kramis

    SvaraRadera
  15. Men åh vad kul! Största grattiskramen

    Annica

    SvaraRadera
  16. Jag är så GLAD för din skull, sänder över en stor grattis-KRAM, VIOLAN

    SvaraRadera
  17. Grattis!!! Inte bara till dej utan också till Design o Countryhouse! Dom har anställt en toppentjej! En semla var du värd också!!!
    Hihi, hur jag tuktat min man.... jag tror att han är född romantisk!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  18. Grattis till ditt nya jobb! Klart du ska fira hela veckan lång & veckan som kommer. Mer semlor till folket!

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck