måndag 18 januari 2010

Kan inte hålla mig

Det är sent nu och jag har inte varit innanför dörren länge, borde kanske fotat i morgon men jag ville visa upp vad jag har införskaffat. Jag tror det är ett fynd (i mina ögon mätt).

DSC_0005 (2)

Satt i går på blocket och fick syn på en annons om sängbord, sängram och madrasser för en rätt billig peng. Nu var det inte priset utan hur det såg ut, i annonsen står det ljusgrön men jag vet inte riktigt. Har inte sett den i dags ljus, så det skall bli spännande i morgon och se vad det verkligen är för färg men vad spelar det för roll, jag kan ju måla om dem vilket jag tänkt, färgvalet kommer att bli vit och varför inte en möbeltext på gaveln.

DSC_0003 (2)

Nu får ni se en säng som inte är stylad, vinteröverkastet ligger på, kuddar i oreda men det var helheten jag ville visa. Så äntligen har jag en huvudgavel, tur att jag väntade och inte gjorde min egna, hade aldrig blivigt så där fin. Nu finns det även en fotände till sängen men den kanske passar hos Dotra i stället, hon får ta över de sängbord som stod där tidigare, de som jag målade i somras.

DSC_0013 (2)

Jag glömde fråga säljaren om vart den är inhandlad, fast det kanske någon av er vet, vad det är för modell och så. Föresten så hamnade madrasserna på tippen för de var inget att ha. Det var allt det andra som jag gått hela dagen och trånat efter. Hör och häpna maken var med på det här han med.

15 kommentarer:

 1. Förstår att du/ni är nöjd/a!! Jättefint!

  Ha det!

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt förstår att du är nöjd.Ha en bra tisdag vännen.Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Morning! Blev litet nyfiken (kvinnligt eller?) måste titta inom o kolla. JÄTTEVACKER den var säkert mitt i prick. Glädjer mig tillsammans med dig,nej man skall söka o finna JUST det man VILL HA. Önskar en bra TISDAG Kram från en tidig morgon Tassare

  SvaraRadera
 4. Jaaaa!! Superfint! Förstår att du är nöjd!! Roligt när man hittar "det där" det som man har sökt...men ändå inte kunnat säga hur det ser ut förräns man har det framför sig! Det är då man vet...
  kram, Marita

  SvaraRadera
 5. Verkligen fin säng med tillhörande bord. Vilken lycka att hitta det man söker.
  Förstår att du är glad över detta.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vad kul att hitta just det man söker, vet precis hur nöjd du måste känna dig. Kanonsnygg var den.
  //Camilla

  SvaraRadera
 7. Vilken tur du hade!

  Det ser jättefint ut. Tavlan med inramat? tyg över....älskar den!

  Jättefin blogg du har!

  Kram, Ulrika

  SvaraRadera
 8. Jamen visst e det ett fynd!!..den var riktigt fin och den ljusgröna färgen var också fin..även om den skall målas!..visst är det en skön känsla när det riktiga fyndet görs?

  Ha det gottis nu!!

  Kram Sanne

  SvaraRadera
 9. Ser fint ut! Kul när man hittar det man söker, man blir så nöjd med sig själv! Lycka till i utlottningen hos mig!
  Kram Anki

  SvaraRadera
 10. Vilket kap....) ser verkligen så vacker ut..kommer att bli kanon, KRAM

  SvaraRadera
 11. Verkligen flott...vilket kap! Ibland är det som om det man trånar efter o inte riktigt vet var man ska få tag på "bara kommer" till en...som om det var meningen att man skulle gått där o längtat...Sängborden var bra med både plats att lägga o skåp att stänga...Helt klart ett Fynd!!!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 12. Ojoj oj vilket fynd!! Jättesnyggt! Du kan känna dig mer än nöjd! :)

  Har du blivit kvitt din envisa förkylning med hjälp av medicinen nu?

  SvaraRadera
 13. Jag förstår dig! JÄttefint! Blir säkert kanonsnyggt i vitt:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 14. Ser jättefint ut! Hoppas att du sover gott i den sängen!
  Kramis! Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck