söndag 17 januari 2010

Ljus

Ja då var helgen slut och en ny vecka är på antågande. Här hemma har jag försökt röja och packa lite. åt Dotra. Fönstren tvättade jag på insidan, oj vad sotiga de var  efter alla ljus man har haft tända. Gardiner kom upp i sovrummet, vita då för jag gör allt för att få det så ljust som möjligt.

DSC_0100

Överallt hör man om folk som är sjuka eller låga, kan det bero på bristen av ljus eller sol. Skulle det hjälpa med ljusterapi för många av dem tro. Här har man sin egna lilla ljusterapi med allt vitt jag vill ha omkring mig.

DSC_0096 

Fast jag har städat och röjt så gott som hela helgen så blir jag aldrig riktigt klar, å sedan är det bara att börja om igen. Jag fattar inte hur det kan bli så är det för man får nya idéer å så släpar man runt på grejer i varje rum, ja det kan vara en förklaring.

DSC_0099

Nej nu är det sängen för mig så jag är pigg för en ny arbetsvecka. Har en massa varor att fotografera denna vecka å sedan får vi se om jag har möjlighet att komma på det alla pratar om just nu….. Formex.

11 kommentarer:

  1. Hoppas att du får en bra start på din vecka på ditt jobb..Efter att ha varit sjuk så mycket det sista så finns det fortfarande jul kvar i huset både här och där..jag har faktiskt beställt boken "Rensa i röran..Kanske man kan få nått tips hur man ska bära sig åt..Liten utlottning hos mig..Kram S

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt att städa och fixa men jag är exakt som du lyckas alltid starta med någon projet istället utan minsta tanke så blev inte städandet klart och man står och gör annat... hihihi förstår inte hur jag lyckas ständigt...

    Men jag har lyckats hålla mig frisk...

    Många varma kramar
    Elin

    SvaraRadera
  3. Ja, det är så många sjuka runtom just nu.
    Vilken ljuvlig kandelaber du har.
    Önskar dig en fin dag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Härlig ljusstake!! Ha en skön vecka som kommer!

    SvaraRadera
  5. Vilken fantastiskt vacker ljusstake! Skulle gärna få flytta hem till mig. ;)

    Ha det gott i veckan!

    SvaraRadera
  6. Oj, vilken fin blogg du har. Känner att jag måste få återkomma och kika in här fler gånger.

    Camilla

    SvaraRadera
  7. trevligt jobbvecka ö: Mi från Köyhänkartano

    SvaraRadera
  8. Hej! Vilka fina tapeter du har! Passade ju jättebra till din ljusstake och dina torkade rosor.
    Jättefina bilder! Jag ramlade precis in här.♥

    Må så gott!
    /Emelie

    SvaraRadera
  9. Hejsan! Vilken vacker ljusstake! Väldigt fin! Och jag är nog också en av dem som är lite låg i energierna just nu, ljus skulle vara bra. Men snart vänder det och det är vår igen. Fin blogg du har!

    Trevlig vecka!

    SvaraRadera
  10. Jamen det kanske är därför solen inte riktigt lyser in här, jag ,måste putsa bort sotet :) Vilken vacker ljusstake och tapet.Ja här är det sjukdommar med dottern har halsfluss och jag känner mig ruggig så nu längtas det efter vår och sol.Ha en bra vecka, kram Katta

    SvaraRadera
  11. Nej men ooh så fina bilder och vilken läcker ljusstake!!!

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck