onsdag 27 januari 2010

Massor med snö och goa grannar

Timmen är sen och här sitter jag, borde gå och lägga mig, fast först vill jag skriva ner dagens bravader. Vaknade i morse och såg att det hade inte kommit så mycket snö över natten, men ack det blev värre. Jag var tvungen att åka hem och ta ut hunden, det var ingen fara men sen var jag tvungen att sätta mig i bilen och bege mig till ett byggvaruhus.

DSC_0369 

För i går när vi skulle duscha så hade vi inget varmvatten och det var som tur bara i duschen. Jag tänkte det går nog så kallt är det inte, men fy 17 när jag stod där. Det blev en snabbis och jag vred och vände mig det var verkligen kallt. Så en ny termostat måste verkligen inhandlas. När jag inhandlat den ringde min svägerska och undrade om jag var kvar på jobbet och om jag kunde handla till dem för deras dotra var sjuk och även så min bror.

tulpaner

Naturligtvis så gjorde jag det och ställde varorna utanför deras dörr. Sedan förbi min Dotras jobb, lämna en väska hon behövde. Hon skulle sova hos killen så hon fick duscha. Nu skulle jag få försöka ta mig hem, det var inte lätt för det var halt av all snö och jag höll på att fasta. Hem kom jag och väl hemma vid tomten så ser jag vår gulliga granne som just håller på att skotta vår parkering och vår gemensamma väg. Vilka grannar vi har.

Du är guld värd Anders och du med Jenny!

Nu hoppas jag bara att vägarna är plogade så jag ta mig till jobbet i morgon.

11 kommentarer:

 1. Gomorron!Ja nu tycker jag att det får räcka med snö.Men vilka goa grannar.Det var himla gulligt gjort.Ha nu en skön torsdag vännen Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Verkligen bussig granne, förstår du är glad för dem.Men jag tror dina nära och kära är tacksamma för vad du gör med när du åker runt och hjälper till med. Och säkert har du varit bussig mot grannen med. Kram Katta

  SvaraRadera
 3. Sådana grannar är guld värda..har oxå fått sådana här på gården...:) här är man insnöad tog mig inte till jobbet igår , det har kommit en halvmeter snö och fortfarande vräker det ner...väntar på att plogbilen ska komma och ta ut mig...kramen

  SvaraRadera
 4. Fy farao vad det har snöat här med! Jag måste bokstavligen gräva fram bilen för att åka iväg och det gör mig mindre peppad av att åka iväg nånstans. Vilka härliga grannar, det är alltid roligt när man får en sån överraskning.

  Ha det gott.
  Kram Cathy

  SvaraRadera
 5. Goda grannar ska man vara rädd om! Tänk, egentligen, så beroende man är av sina grannar, när man bor på landet.. När man bor i lägenhet, vet man knappt vem som bor på andra sidan väggen. Trist.. Mina grannar är åxå goda..
  Åsa.

  SvaraRadera
 6. nej men så giulliga grannar!!! Härligt!

  SvaraRadera
 7. Även om jag tycker det är skönt med en riktig vinter,,så gillar jag inte att vara ute och köra när det är moddiga vägar och snöigt..
  Gott att ha trevliga grannar..Vackra blommor..Kram

  SvaraRadera
 8. Vilka gulliga grannar du har! Jag älskar ju vintern men inte kul att köra bil när snöröjningen är dålig.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 9. Hej.
  Vilka goa grannar du har.
  Trevlig helg Yvonne

  SvaraRadera
 10. Goda grannar betyder nästan allt.
  Har man sett på grannfejden på Tv, så förstår man att många retar sig på både det ena och andra...och mår riktigt dåligt.
  Så goda grannar ska man vara rädd om.

  Ha en riktig fin fredag
  Eva

  SvaraRadera
 11. Vilka goa grannar...våra är bra men inte såååå bra att det skottar åt oss...
  Det där med slut på varmvatten känner jag igen och det är sååå himla kallt och obekvämt när man ska duscha kallt, vilken lyx det är med varmvatten i kranen...
  Här kom snön av sig och det blev inte så värst mycket...Det har fallit lite flingor idag men inga mängder att tala om, i går sken solen från en klarblå himmel och det var plusgradigt!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck