tisdag 26 januari 2010

Loppis fynd och 7 sanningar

Jag börjar att få lite abstinens över att inte springa på loppisar, visst omger jag mig med massor med fint om dagarna men det är nått visst och speciellt med loppis. Göra det där fyndet, hitta något som hjärtat slår volter av, nått som bara står där och ser vackert ut.

DSC_0003

Just så var det i måndags när jag sprang in på loppisen en snabbis, skulle igentligen åka och vecko handla. Hittade två assietter för en femma styck, iof  var det bara två stycken men de var olika och så annorlunda men å så vackra.

DSC_0002

Så nu har jag hittat något nytt att samla på, olika assietter som jag skall ha till min samling av skedar, kakfat.

DSC_0015

Jag fick en utmärkelse och utmaning av Anna-Lena få se om jag kan klara av att avslöja 7 sanningar om mig. Har fått den utmaningen tidigare men fegat ur, men nu kommer det.

Kreativ_blogger_award[1]_thumb[1]

 • När jag var yngre ville jag bli lastbils chaufför eller frisör.       (Snacka om olika yrkesval)
 • Älskar att möblera om
 • Vill alltid komma i tid, då jag avskyr att komma sent
 • Skall det städas här hemma så skall det ske på mitt vis.   Har jobbat som städtant i många år (till och från)
 • I vissa lägen kan jag vara en moraltant
 • Sätter alltid mina barn före mig själv
 • Har svårt att vara still, vill alltid ha nått att göra både hemma och på arbetet.

Nu vandrar denna utmaning vidare utan krav eller förpliktelser.

Malin med bloggen Malins Kuriosa

Kamomilla Lilla Kamomilla

Anna Vita hjärtan Anna

Ann-Marie På Nannys trapp

Märta Ängsgård

Åsa Nybacka

Sanne Änglarnas hus

10 kommentarer:

 1. Javisst är det något speciellt med loppis. Länge sedan jag var på en själv men då och då tittar jag ju in på second hand-butiker och det får väl nästan räknas som loppis:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Hej, vilka fina glasassietter! Jag tycker också det är kul att fynda second-hand. Lika roligt varje gång. Ha det bra!
  http://hemmakatten.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Hej ! kan säga att jag har väääärldens loppis abstinens ;) haha ! det e så dåligt om dom i norr då det e vinter =/ men den 21/2 då jäklar ska jag på en stooor loppis! Då ska d fyndas ;) kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Grattis till din award.Den är du värd och mer ändå.Va skoj att läsa lite om dej:Jaha kalligrafi är skoj säjer du .Är det svårt.Jag tycker ju så mycket om att skriva fint så alla som känner mej säjer gå på en sån kurs.Sov gott dröm sött .Ha en skön onsdag vännen Varmmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 5. Fniss, kom inte in på bloggen själv i morse. Blev riktigt nervös en stund här. Men vips så fungerade det bara igen:-)
  Åhh, vad fint du har fyndat.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jag brukar inte ta utmaningar men nu så hänger jag på...ska skriva i morogn eller på fredag då jag är ledig...ska precis dra iväg till jobbet.
  Jo då...här blåser det o står i, temperaturen har gått uåå till 0:an och det tar emot att ge sig ut...men vad gör inte en "viking"!
  Jag är innerligt trött på deta snöväder och kyla...våren behöver komma snart...suck, vädret rår man inte på så det är bara att "gilla läget"...

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 7. Grattis! och jag tackar för äran,även om jag inte för den vidare. :)

  SvaraRadera
 8. Åh tack för utmärkelsen/utmaningen! Ska fundera på 7 sanningar om mej själv. Men skickar inte vidare då jag tror de flesta redan svarat ;) // Kram Åsa

  SvaraRadera
 9. Tycker att de där sanningarna känns bekanta på något sätt...) tog mig inte till jobbet idag, vi är insnöade och ska bli utplogade imorgon....:) kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck