måndag 25 januari 2010

Sitta och tråna

Vad spännande det var att gå till jobbet idag, få höra hur det var på mässan, vad som hade inhandlats och alla nya idéer.

DSC_0032 (2)

Säger bara det, oj vad nya idéer Anna hade och vi satte igång direkt att göra om i butiken. Ni må tro att det blev ljust och fint, vi lär väll fortsätta i morgon det är en hel del rum kvar.

DSC_0034 (2)

Det är så roligt att ha ett jobb som är så inspirerande och man får massor med nya idéer som man kan göra nått utav hemma. Här hemma får dock vänta tills Dotra har flyttat.

DSC_0026 (2)

Jag har i alla fall unnat mig lite vår blommor som jag kan sitta och tråna vid, för jag längtar verkligen after våren.

7 kommentarer:

 1. Drömmen vore väl ändå att få besöka Formex!!!
  Sen tycker jag att du fått ett riktigt drömjobb!!! Glad för din skull!
  Jag har också köpt hem lite vår, små pärlhyacinter o lite annat. Niiice!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Härligt att du trivs så bra på jobbet!

  SvaraRadera
 3. Vilket roligt jobb du verkar ha. Det måste vara härligt att få så mycket inspiration med sig hem... Nu blev jag sugen på att köpa lite vårblommor att ha i köksfönstret.
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Hej vännen!

  Vad fint du har pysslat med blommorna. Vackert med lökar i kannan. Jag har något åt dig men bara om du vill och har lust!

  Goa kramar Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 5. Vad fint det blev..Härligt med dessa vårblommor som nu dyker upp här och där i bloggarna..Inte ute för nu är det -17..Brr
  Glad att du hittat rätt med jobb..Måste kännas jätte skönt..Kram

  SvaraRadera
 6. vad fint med pärlisar i din kanna ljusen och brickan.Kanon gulligt.Vilken lycka det hade varit att någon gång få besöka Formex.ha e skön tisdag vännen Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 7. Va härligt att du trivs SÅ bra på ditt jobb!!Vilken smart ide med blomplantering i kannan! Måste härma ;) // Kram Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck