lördag 23 januari 2010

Tänk er

Då var det kväller och jag må säga att ledigheten går lika fort som jobbar dagarna. Idag steg jag upp relativt tidigt för att städa undan så som bara jag vill ha det, för jag tänkte både hinna med att pyssla, en loppis och att fota.

DSC_0012 (3)

Men inte blev det så, för när jag väl var klar så är det mörkt och som ni vet så har jag inte lust att göra nått alls då. Jag är verkligen beroende av ljus har jag märkt, funkar inte alls då mörkret lagt sig.

DSC_0007 (3)

I fredags var jag tvungen att bege mig till läkaren, hade fått lite krämpor. Jag har ätit någon konstig penecilin och fått biverkningar, när jag upptäckte biverkningarna efter en vecka så fick jag byta sort. Trots det så fortsatte problemen och ett problem tillkom, min arm svullnade upp massor. Dagen efter var den som vanligt, tydligen kan det hända så med vissa sorter, usch vad läskigt det var.

DSC_0006 (3)

Har rensat en del i skåpen och hittade denna vackra kruka, slängde ner ett ljus och en båge med siden blommor. Fast tänk er i stället full med frukt i alla dess färger.

7 kommentarer:

 1. Visst går tiden fort,Idag har det varit underbart väder.Solen har lyst och ljust och fint.Vad fint mes krukan ljuset och bågen.ha en skön kväll varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Dagarna går för fort jag håller med dig..Jag har oxå grejat lite här hemma och vips så var klockan 15 och jag hade inte gjort hälften av vad jag tänkt..Vacker skål Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk att hitta en så vacker kruka i ett skåp!
  Den var ljuvlig!
  Jag längtar också efter ljuset nu!!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt att du inte mår tipptopp!

  Hoppas att du piggar på dig fort!

  Tusen tack för dina uppmuntrande ord!

  Ha en finfin vecka
  Kram

  Flisan

  SvaraRadera
 5. Dej men usch då, att det blev såna konstiga biverkningar!

  SvaraRadera
 6. Men fy då..det lät lite läskigt!! Tur att det går att byta!

  Ha en mysig söndagskväll!
  Kramis Sanne

  SvaraRadera
 7. Ja dagarna bara rusar iväg,jag är så kvällstrött så det blir inte många vakna timmar hemma :(.

  Det lät inte kul alls med såna biverkningar. Hoppas du kryar på dej! //Kram Åsa

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck