söndag 28 mars 2010

Det kom ett brev

Det kom ett litet brev från en av mina blogg vänner, tänk att hon visste att jag var lite låg och ville muntra upp mig lite. Vem blir inte glad av att få ett paket med fröer (som påminner om att det kommer en vår och sommar) å sedan en lite chokladbit.

DSC_0356

Tack snälla Susanne.

DSC_0355

Förövrigt så snörvlas det i massor här hemma och hör dåligt gör jag med (å det är inte pgr av åldern) Som sagt det var länge sedan jag var så här det blir nog ett samtal till doc om att få lite “meducin” som Pippi sa.

DSC_0352

Skrivbordet har nu kommit på sin plats i källaren, vi fick bära ut den och runt huset för att lyftas in från altanen. Det gick inte innevägen då dörr öppningen var för liten, det var maken som hjälpte mig. Det blir inga bilder på det idag då jag måste plocka in allt i skrivbordet och det orkade jag inte idag.

3 kommentarer:

 1. Så roligt att göra andra människor glada..Fy har du fått det jag haft i 5 v nu..Börjar bli bättre men nog för att jag fick penicillin till slut..Så jobbigt när det sätter sig på hörseln man blir lite extra grinig då tycker jag..Här är oxå en enda röra Shabby men inte chict kan man säga;D
  Tvättstugan hålls det på med men inte färdig och du vet hur det blir då,,suck..Hallen håller vi på och måla, alla kläder i en hög.Och en dotter som aldrig plockar upp efter sig..önskar jag kunde trolla ibland,,eller vunnit 214 miljoner det du hade inte varit så dumt..Kram till dig och jag hoppas att du kryar på dig snart..Godnatt Susanne

  SvaraRadera
 2. Så roligt när man blir överrraskad av en uppmuntrande vän då och då :O)

  SvaraRadera
 3. Vilken snäll bloggkompis, som skickar lite uppmuntran! Man kan ju bli frisk bara av en sån go tanke. Hoppas du kryat på dig nu!
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck