måndag 29 mars 2010

Rosor

Sitter just nu och väntar på att kvällsmaten skall bli klar, hör hur gubben står i köket och skramlar, fast det blir väll jag som får ta disken. Har nyligen kommit hem för dagen, först en arbetsdag med inspiration som jag gärna tar med mig hem, fast oftast har jag glömt bort vad för fint jag tänkt göra.

DSC_0364

Blev ett besök till läkaren idag och jag fick penecilin så snart skall jag väll vara på banan igen. Maken behövde köpa sig ett par nya walkingskor så det blev ett besök till en sport affär, hmm det blev ett par till mig med. Tyckte inte att jag hade råd, då jag snart skall betala nya glasögonen å sedan var de inte vita heller. Fast det är nog inte smart med vita walkingskor, de blev svarta och lite rosa, fast fasligt sköna. Hade ett par liknande för många år sedan.

DSC_0359

Nu sitter jag som sagt i soffan och väntar på mat och sedan skall jag ta och klippa till maken ; ) Håret alltså och sedan hade jag tänkt mig sitta i ett skönt fotbad, inte samtidigt då. Och om jag fortfarande har lust så kanske det blir nått pyssel.

DSC_0358

Som ni vet så hade jag mycket torkade rosor som jag nu lägger över allt, som i dessa 2 olika ljusstakar. De 2 mindre fick jag av Whilliam´s mamma för ett par år sedan, helt underbara och jag byter innehåll efter tycke och smak, nu har jag rosor i dem. Nu ropas det att maten är klar.

7 kommentarer:

 1. Hoppas det blev något riktigt gott!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att bli lite uppassad, hoppas du nu är på bättringsvägen, kramen

  SvaraRadera
 3. Härligt med en egen köksmästare! Lånar du ut honom?
  Min man fick sig också en makeover i söndags. Men det var inte jag som klippte till, det var dotterns svärmor som fick stå för den saken. Så nu är han nyfriserad han också.
  Hoppas att du mår bra nu igen!
  Ha en skön kväll!
  Märta

  SvaraRadera
 4. Det var väldigt va mycke friserade gubbar det var idag då! Min e nyklippt han åxå!
  Fick du nåt gott att äta?
  Fina ljusstakar som man kan fylla med det som passar för tillfället!
  Hur som helst....ha det så himla gott!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Säger hej när jag kikar förbi din härliga blogg :-) Må så gott /Linda

  SvaraRadera
 6. Skönt att bli serverad ibland!
  Hoppas du kryar på dej nu också. Mina skålar o lilla kronan har anlänt:))) Det är en present till mej från svärfar som jag fick välja själv.
  Önskar dej en riktigt fin påsk!
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck