onsdag 31 mars 2010

Påsk

Nu är det påskhelgen som nalkas och jag har dessvärre inte påskpyntat nått speciellt än, förutom dessa godis kycklingar och de små godisäggen. Jag skall nog ta mig ner i källaren och leta fram påskäggen som jag gillar att ha liggandes framme i en skål.

DSC_0349

Här har fortsätter förkylningen som vanligt och just nu är jag döv på ena örat, blev då jag snöt mig. Det bara sprakade till, eller som maken säger “Du vill bara inte höra vad jag säger” Det går nog över, har i alla fall fått pencilin, så nu vänder det nog.

DSC_0341

Förövrigt så har jag jobbat och jag älskar att få vara kreativ, det är som om hjärnan får jobba. Men när jag kommer hem så har jag ingen lust med nått då är det bara skönt att sitta i soffan och mysa.

Har idag varit 2 gånger till Dotra  som ligger sjuk, först var jag dit med halstabletter som lämnades i brevlådan och sedan efter jobbet och hämtningen av de nya glasögonen så inhandlade jag en sallad till henne, körde hem den och passade på att göra rent hennes diskbänk (som maken sa har hon skaffat diskmaskin). Vad gör man inte då de ligger sjuka.

DSC_0343

Glasögonen ja, det blev de med vita skalmar med märket Ginatricot. Å jag är så nöjd. Nu önskar jag er som jag inte kommer att träffa på BlåKulla en Glad Påsk.

7 kommentarer:

 1. Hoppas du blir kryer till påskhelgen, önskar en härlig helg, påsk-kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det jobbigt att vara full av lust och idéer när man jobbar och när man kommer hem går luften ur fullständig..Jag äter ju oxå penicillin och jag blir ganska trött av den..Döv på örat ja då blir man lite extra grinig ja i alla fall jag..Nu massa kramar till dig..Klart vi syns på Blåkulla,,hittar inte min kvast bara måste leta;)

  SvaraRadera
 3. Du som är sjuk själv går och hjälper andra... du har ett stort hjärta du! :)
  Dina nya glasögon är säkert jättefina!

  SvaraRadera
 4. önskar en härlig helg

  SvaraRadera
 5. Jo, vi ses säkert på Blåkulla men jag säger glad påsk här i allafall. Det kanske är jättemycke folk, så det blir lite rörigt där ikväll..hi hi hi...
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 6. Hihi hopplösa män, tur att du kan köpa nytt !!!
  Min har inte läst bloggen än så han har inte upptäckt det !!!!
  ha de gott.
  Kram Bittan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck