onsdag 24 mars 2010

Funderingar

Som jag skrev i går så blev det en blus/tunika med hem. Den var på rea men även lite för stor men det skall jag råda bot på, tänker inte äta upp mig utan antingen sy in eller så kommer jag sätta nått därbak som gör att den ser mer passande ut. Jag hade sett den för 2v sedan och kunde inte sluta tänka på den, den passade så fint i hop med ljusa jeans leggins.

DSC_0329

Så nu kunde jag inte stå emot längre, tyvärr så blev inte färgen rättvis när jag fotade. Det borde jag fixat till iof efter som det var mitt yrke tidigare att redigera bilder men orken fanns inte där liksom.

DSC_0330

Har även funderat lite kring min blogg. Jag älskar verkligen att blogga och är så tacksam och glad för alla som jag lärt känna via den…. Alla fina tips man får. Men ibland så vill tiden inte räcka till (fast vi bara är 2 hemma+ hunden). Sedan har jag varit lite trött och frustrerad, den kanske blir bättre om vintern släpper mig från sitt järngrepp. Eller vår trötthet?

DSC_0327

Jag har inte tagit det definitiva beslutet än, ni får nog ha lite tålamod med mig att inläggen kanske inte kommer att komma så tätt, utan kanske mer sporadiskt framöver.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin tunika?! Jag bloggar inte heller lika frekvent längre men det funkar ändå och är fortfarande lika kul! Hoppas du fortsätter! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hej..En jätte fin Tunika.Härlig färg..
  Vad skönt att kunna säga att nått är för stort! ;D
  Här brukar det ofta vara tvärtom..
  Jag tycker inte du skall sluta blogga men skriva när du känner för att kika in och berätta nått..Vi finns kvar vi som följer dig..
  Inte alltid orken finns där känner samma..
  Kram och ha en riktigt go kväll Susanne

  SvaraRadera
 3. Vilken ljuvligt tunika...ta det i din takt, det är ju det som är meningen, det ska vara med glädje man bloggar inte med stress eller måsten, kramen

  SvaraRadera
 4. Jätte fin tunika du har köpt dig, kommer säkert bli fin till dina leggings.
  Ta bloggandet i precis den takt du känner att du hinner, det får ju inte bli ett måste för då tappar det ju sin tjusning.
  Ser att du har hittat dolche gabbana glasögon, det är precis det som sitter på mig och jag stor trivs i dem.
  Ha en skön kväll!
  Märta

  SvaraRadera
 5. Förstår gott att du föll för tunikan, såå fin!
  Jag kommer titta in hos dej när du skriver, tiden är ju stundtals en bristvara o känner du så är det ju klokt att minska ner på inläggen. Bloggen ska ge glädje!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 6. Jag tycker verkligen att du skall fortsätta blogga men kanske inte lika ofta som förut utan när du känner att du har tiden över! Jag väntar gärna på nya inlägg om det är så!
  Men gör det som känns bäst för dig!
  Tack för en underbar blogg!
  Kram Anna-Maria

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck