tisdag 23 mars 2010

90% säker

Vad var det som hände, trodde verkligen våren var på väg men så helt plötsligt börjar det snöa igen. Gillar det inte för det är bara slask och jag kom av mig i vår känslorna, ungefär som att få en godispåse framför sig och precis när man skall stoppa ner handen så dras påsen undan.

DSC_0323

Idag efter jobbet så for Dotra och jag ner på stan, för de hade ringt och sagt att glasögonbägarna jag ville kika på har kommit. Så nu har jag 3 par på påseende igen. Jag är till 90% säker denna gång. Så nu får ni gissa vilka jag förmodligen kommer att ta.

DSC_0324

Väl hemkommen så var det dags för lite mat i magen, blev sparrissoppa till kvälls och en sallad till morgondagens matlåda. Skall bara dra igång en tvättmaskin och skölja upp blusen/tunikan jag köpte i dag, den får ni se vid ett senare tillfälle.

DSC_0325

Ev. kommer jag att pyssla lite med mina pärlor, måste verkligen komma igång mede smyckena igen. Gjorde ett enklare armband i går, fast jag måste jobba lite till på det innan det visas upp.

5 kommentarer:

 1. Kul med nya brillor men svårt att gissa vilka det blir. De understa ???
  ha de gott så ses vi säkert på Blåkulla nästa v hihi
  kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Dom i mitten kanske...Jätteläckra! Eller kanske dom längst ner...????
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Svårt, stor mellan dom 2 översta... Guld är inte min grej men den bågen var ju lite kraftigare och det är jag sugen på nu! Spännande att se vilka du väljer! // Åsa

  SvaraRadera
 4. Jätte svårt att säga när man inte vet hur du ser ut,,tror dom översta eller nr3..Fy för mer snö..Vi har bara regn och jag tycker det är så skönt! Så snön försvinner bort..Nu vill jag ha det grönt..Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Ursvårt! Man behöver se dom på dej för att gissa eller tycka. Men fina alla tre.
  Jaa vem vill ha snö nu:( Nu väntar vi ju på VÅÅÅR!
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck