måndag 22 mars 2010

Glader, Toker men i dag är det Trötter

Det var lite segt att kliva upp i morse det måste jag erkänna. Fast det gick bra då jag väl var uppe. På jobbet är det full rulle, mycket skall fixas inför helgen då vi har fullt med erbjudande i butiken.

DSC_0324

Dagen gick fort och väl hemma var det dags att ta i tu med det vardagliga.

DSC_0382

Tänkte att jag skulle försöka hinna med att göra nått nytt smycke, fast vi får se för det känns rätt segt så det blir nog en tidig säng gång.

DSC_0385

När jag fyllde år 7 mars så fick jag en stor bukett med tulpaner och mitt i satt det blåbärsris. Tulpanerna har givigt upp för ett bra tag sedan men riset står så fint och blommar. Så vem vet kanske kan man skörda till frukosten.

 

4 kommentarer:

 1. haha färska blåbär i mars , det e inte dåligt det :-)
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Vem vet kanske du kan få lite blåbär ;)
  Jag var en sväng in i butiken hittade mig ett linne(underkjol) och en ros som jag ska ha ute bara snön försvinner. Det hade funnits massor som jag gärna hade velat ta med mig hem men tyvärr är min plånbok rätt så tunn just nu. Jag ska upp lite längre fram i vår o kanske att det kan bli en vardag som jag tittar in i butiken.
  Vore lite spännande att få ses.
  Ha det så gott!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 3. Så ljuvligt med tulpaner,man tröttnar aldrig i alla fall inte jag..Blåbärsris i buketten var jätte fint..Har du lust att maila mig din adress? om du inte vill vara super anonym förstås..
  min mail...
  sus_anne66@hotmail.com
  Kram till dagen..

  SvaraRadera
 4. Hoppas du är piggare idag då...här är man seg, det har regnat hela dagen och varit dimmigt, riktigt skitväder men det tär ju på snötäcket förstås..man får se till det positiva...:0) kramen

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck