lördag 17 april 2010

Askungen

Idag var det en lite annorlunda dag, efter att jag kört Dotra till jobbet (hon är här på semester, som hon kallar det) ringde jag till min mamma och frågade. Vad skall du göra i dag? Hon hade inga planer, då kommer jag över om en stund sa jag.

Efter att tagit mig en kopp kaffe så sa jag till henne att göra sig klar och sedan åkte vi.

DSC_0004

Det blev till ett shopping centrum, där tog jag in henne i klädesbutikerna och plockade i hop en samling kläder.

Nee sa hon inte mönstrat eller volang. Men oj vad hon tappade hakan när hon provade, de satt som en handske och hon blev jätte fin. Nu skall hon bara ha linnen med spets och ett par jeans tights.

Vi for hem till henne och kikade vad hon hade hemma och komponerade i hop med det nya. Kul att kunna göra henne glad, det var ett tag sedan jag hade tid att göra nått med henne.

DSC_0003

Väl hemma genomförde jag en ide jag hade. Jag vet att jag visat denna låda tidigare fast jag tog nog inte historien kring den. Det var en stor trälåda med handtag och hjul som vi hade när vi var små. Jag tog rätt på den sågade bort handtagen, gjorde ett lock som jag vadderade och klädde, målade utsidan och på med pianogångjärn.

DSC_0009 

Tidigare förvarade jag skor i den men nu så blev det en låda för Whilliams leksaker (då han är här). Fast jag tror nog att jag måste ta bort en hel del, för den blev överfull. Ser ni blå väskan som jag köpte på loppis och var min kamera väska, även den har Whilliam nu som verktygsväska.

5 kommentarer:

 1. Va roligt det är att få göra nåt för sin mamma. Hon blev fin, kan jag tänka mig!

  SvaraRadera
 2. Vad fin lådan blev och så perfekt att ha till leksaksförvaring!

  Vad roligt att du kunde få med dig din mamma på lite shopping:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Mitt växthus är 10kvm. Precis lagom stort tycker jag.Man får god plats att ha alla växter och även en sittplats längst in. Så har i alla fall jag. Om du tittar längre tillbaka i min blogg, kan du se bilder som jag tog förra sommaren där inne. Hoppas du skaffar dig ett du oxå! Åsa.

  SvaraRadera
 4. hej du !

  tack för " komplimangen " om K Lugn. Skribent hon med ,haha du är för rolig du. Jag skriver hellre än bra om man säger som så :-)

  Nu är det gjort iaf ,men kortast bak fram har jag lite kvar, hela golvet var fullt av hår men det känns ok än så länge och mannen såg INGET när han kom hem !!!!! Dags för nya brillor där.

  ha det så bra.

  Kram bittan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck