fredag 16 april 2010

Ute fotografering

Jag har inte gått under jorden eller lagt av, jag har bara tagit det lite lugnt. På min fritid har det inte hänt så mycket alls, lyckades plocka ner ljusslingan på entren härom dagen, tyckte att det var daggs ; ) Tar ett par promenader, en morgon och en kväll.

DSC_0189

På jobbet däremot, är det full rulle. Som ni vet så gör jag väggord och här i veckan kom det in flera ordrar varav en jätte stor och det tar ett tag att göra dem. Sedan är det en del jobb med att gå igenom alla varorna på webshopen, kolla vad som finns kvar, göra om bilderna.

DSC_0191

Nya varor skall fotas, mätas och vägas och läggas in. Dessutom så har vi börjat med något som kallas veckansvara, den skall väljas ut, läggas in, göras nyhetsbrev, uppdatera webshopen. Dessutom har de senaste två veckorna varit en rusning på veckansvara, så här gäller det att vara alert.

DSC_0198

I går fotade vi nya kläder utom hus och som tur va vad det inte jag som var modell, för det var kallt. Nej det var jag som fick stå bakom kameran. Bilderna kommer läggas upp under nästa vecka i butiken. Förstår ni vad jag har kul om dagarna, så varierande uppgifter. Bilderna är tagna innan modellen kom ut (spana i bordet, det skulle jag vilja ha hemma)

6 kommentarer:

 1. Jag hoppas så att du får en riktigt skön helg..
  Ja nu är det den där årstiden som man längtat efter men oj så mycket som bara "Måste" göras..Massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra våriga bilder du tagit! Jag har inte heller tagit bort ljusslingan än men du ska jag göra det, tack för att du peppade mig till det!
  Jag lovar att du har första tjing om jag någon gång vill sälja lampan jag har på skänken hemma! (: Ha en skön lördag! Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ja dagarna springer bara iväg och det är massor som ska göras. Här har också bloggandet kommit lite vid sidan av just nu.
  Härligt med alla vårblommor som kommer nu.
  Ska kika in och se vad ni har i webbutiken, kanske att veckans vara vore något att kika på.
  Ha en skön helg!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 4. Hej !

  Kan du gissa vad jag har på fötterna ?
  Alldeles lagom var dem dessutom :-)
  Ha en trevlig helg

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 5. Så mycket spännande på gång!

  SvaraRadera
 6. Fin ny header, med det ljusa fick liksom hela försidan på bloggen ett vårlyft! ha en bra vecka!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck