måndag 26 april 2010

Har jag hjärta att….

Idag har jag tagit en lova runt i trädgården, passat på att ta bort lite torra löv. Det blev inte så ambitiöst då det blåser ute, men det var skönt ändå att äntligen få vara ute.

DSC_0086 (2)

Upptäckte att någon varelse har ätit upp bladen på mina tulpaner som jag satte i höstas. Vad gör man åt sånt? Såg att  sedan att mina rabarber inte vill ta sig så som de gjort de senaste 5 åren, förra året var det första året som de inte ville bli som de brukade, skall man byta ut plantorna? För ny jord läggs alltid på, så de kan inte bero på jorden.

DSC_0092

Känner ni igen smyckena som jag köpte av butiken Annalunda ting ; ) . Jag bara älskar dem, å se jag har hittat mig egna skedar i samma motiv. Det var mitt fynd under lördagens tur med Systra min. Jag upptäckte dem då jag var på väg ut och butiken tog inte kort så jag fick verkligen skramla ihop det jag hade i plånboken och låna en liten slant av Systra. De var inte dyra (tycker jag) men det blev lite mutter när jag kom hem som typ är det där ett fynd. Ja för mig är det ett fynd som fick mitt hjärta att slå volter och gav ett ha begär.

DSC_0094 (2)

Nu är frågan…har jag hjärta att göra nått med dem eller skall de 6 få vara som de är och pryda mitt kaffebord.

8 kommentarer:

 1. Nog för att jag tycker att smyckena är fina men jag tycker ändå att dina kaffeskedar ska få pryda kaffebordet! :O)

  SvaraRadera
 2. Hej min vän..Smyckena är jätte vackra jag älskar smycken gjorda av bestick..Men jag tycker som Louise,,behåll skedarna som dom är och njut av dom när du dricker kaffe..Idag har jag haft fint besök minsann,,Anette "Uttan" kom förbi med make och husbil..Första gången vi träffades ,,så kul..
  Hoppas att vi oxå träffas nån gång..massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 3. Pryda kaffe bordet verkar bäst enligt mig ler*!

  SvaraRadera
 4. Hej Corrina!

  Liksom du bara älskar jag den här skeden. Är det kaffeskedar eller moccaskedar du lyckats få tag på? Jag håller med ovanstående...de är väldigt fina på kaffebordet. Jag har ett antal som jag inte får röra för gubben :)

  Stor kram Annie

  SvaraRadera
 5. Kaffebordet tycker jag! Ändå tycker jag att skedringarna är gudomligt vackra.... Men nej, låt dom vara tycker jag!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 6. Jag har också en skedring från Annalunda. De skedarna du köpte på din fyndrunda skulle jag nog använda på kaffebordet.
  Ha en skön vårvecka!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 7. Ljuvlig söta skedar och koppen är bra fin den med!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 8. Vilken mysig blogg du har. :)

  Ha det bra
  //Johanna

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck