söndag 25 april 2010

Helgen har rusat förbi

Söndagskväll och jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser en helt underbar solnedgång, den visar att det kommer bli fint väder i morgon.

DSC_0063 (3)

Helgen har sprungit på lika fort som alla andra helger och jag själv har inte fått något vettigt gjort. I stället har jag umgåtts med nära och kära, helt utan dator. En rätt skön känsla att bara vara men lite frustrerande då jag vill hålla i gång men höfterna sätter stopp. Jag får kalla det för en gammal krigs skada för jag har inte en aning om vad det är. För åldern kan det inte vara ; )

DSC_0062 (2)

Under lördagen kom sonen, Whilliam och hans mamma över (rätt tidigt) och jag hade lovat min syster att jag skulle åka med henne till Sala. Jag har bestämt mig för att om något är bestämt skall jag genomföra det första och inte backa som jag så ofta har gjort. Sagt och gjort Sala fick det bli, fast jag han träffa solstrålen ett par timmar.

En antikfirma blev det på vägen, å gissa om jag inte ångrade att jag åkte för jag hittade något som fick mitt hjärta att slå volter och skrapa i hop små pengar (då de inte tog kort). Det blev mitt, men vad det blev får ni se en annan dag.

DSC_0065 (3)

Väl hem kommen så fanns det mat på bordet som min son hade tillagat, vad sägs om helstekt fläskfilé och potatis gratäng. Sedan hade han installerat nyaste Photoshop till mig. Jag har jobbat många år med det programmet, kunde det utan och innan. Men oj vad nya finesser det fanns som jag nu måste lära mig. Som man kan se har jag inte gjort nått åt bilderna i dagens inlägg, för  först skall jag se Davinci koden på tv nog för jag sett den förr men jag gillar den och bara måste se den igen.

5 kommentarer:

 1. Visst springer helgen förbi allt för fort..Skall bli kul o se vad som fick ditt hjärta att ta ett skutt;D
  Massa kramar susanne

  SvaraRadera
 2. Visst har det varit en skön helg. Det ska bli kul att se vad du gjorde för fint fynd. Ha en fin dag i morrn! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Visst är helgerna alldeles för korta förstår inte vad tiden tar vägen. Ska bli kul att se vad du har inhandlat.
  Skulle gärna vilja lära mig photoshop, dotra har det i sin dator.
  Ha det så gott!
  kram! Märta

  SvaraRadera
 4. jag vill också ha senaste photoshop ! : (

  SvaraRadera
 5. Du har haft en riktigt skön helg märker jag!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck