torsdag 22 april 2010

Jag är nog lite tossig

Våren har visst tagit sig en time out, för i morse var det ett par cm. snö på backen och mer kom det, dessutom var det av värsta sorten blötsnö.

DSC_0017

Iof sig så var jag uppe tok tidigt, vaknade kl.5 av att maken hoppade upp ur sängen, han var lite sen ; ) Provade att somna om men det gick inte, då det var ljust ute. Så vad gör denna tossiga människa? Jo, hon går upp, snabbar sig ut med hunden och sedan drar hon igång och dammar, dammsuger, skurar golv, galet jag vet.

DSC_0022

Dusch och frukost med levande ljus för att få en liten mysig stund för mig själv (Typ belöning). Därefter var det daggs att bege sig till jobbet, tänkte damsuga och skura av trägolven då jag ändå var på g. Så har jag hållit på hela dagen, till det var daggs att hämta hunden som fått varit hos Dotra över dagen. Väl hemkommen med middagen färdiglagad, var duktig och gjorde det i går kväll innan sänggång.

DSC_0023

Så nu är det bara att sitta i soffan med tända ljus och begrunda dagen om jag orkar hålla mig vaken dvs.

9 kommentarer:

 1. Det var som attan vad du var effektiv! Men visst är det skönt att ha fått allt tråkjobb gjort på morgonen. Härligt att komma hem till ett nystädat hus.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Oj oj det är vad jag kallar effektivt..men nu är du säkert jätte trött,,
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Hallå där, har skrivit till dig och undrat om du menar den gamla klockan eller urtavlan..hör av dig, VIOLA

  SvaraRadera
 4. Oj vilken härlig energi du har! Önskar jag hade lite... Så skönt att få komma hem till ett rent hus och maten redan klar! //Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Jösses vad du ligger i :) men sååå härligt att
  komma hem till ett nystädat hus, tända några ljus och njuta.

  Kram och ha en fin Fredag
  // Eva

  SvaraRadera
 6. Och så jobba efteråt? Hoppas då att våren kommer snart till dig ... det har du förtjänat!
  :)

  SvaraRadera
 7. Hej du !

  Gör som jag : måla " Aliquando et insanire iucundum est " på nån vägg så slipper du fundera. Då är det bara att gå förbi där och tycka att man är helt normal när man är tossig hihi. Tänk att inte vara det ,vad tråkigt LIVET hade varit :-)

  Ha en tossmysig helg
  kram Bittan

  SvaraRadera
 8. Så kan det gå...
  Ha en skön helg!
  Kamomilla

  SvaraRadera
 9. Här kommer några ord från en för tillfället "trögbloggande" människa...Jag jobbar som sjutton just nu o har ett skruttschema...men det finns dagar efter denna tid...Annars så är det rätt bra o jag är så glad att det är vår...men inte att jag hoppar upp kl 5 o dammsuger...än!

  Kram från Malin

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck