torsdag 29 april 2010

Upp med en stuts

Jag vaknade tidigt av att min hund gnydde och jag studsade upp, vi vet inte vad det är för fel på henne. Det började sent i går kväll, hon gnydde till när hon skulle gå till mig, vi såg att han hade svårt att gå men det gick över.

Nu på morgonen ville hon inte gå och göra det hon brukar och hon hade svårt att gå upp för trappen. Lika dant var det i går morse men när jag tog den vanliga promenaden, 2 timmar senare var det inga problem.

DSC_0067 (2)

Vad orolig man blir, det är ju inte så att man kan bära henne ut så hon får göra sitt, hon är alldeles för tung för det. Jag får avvakta och se hur det går, men det blir inte den vanliga promenaden på 20 min som vi brukar ta innan jag åker till jobbet. Som både hon och jag så väl behöver.

DSC_0069 (2)

Det är lite mycket på hemma fronten just nu, så ha tålamod med att jag inte hör av mig för till fället, både på bloggen och på telefon. Det är inte så att jag inte vill utan snarare att det är lite mycket tankar som snurrar just nu och en massa att ta i tu med.

DSC_0077 (2)

Nu kör jag igång med någon tvätt, så gör jag någon nytta när jag ändå är uppe. Mjölkkannan på 2l i aluminium köpte jag samtidigt som skedarna härom dagen. Utmärkt att ha med sig i skogen då det är daggs för svamp och bär.

4 kommentarer:

 1. Stackars hunden! Hoppas det går över fort.
  Va fin den gamla mjölkkannan är. Jag känner igen den från min barndom.Jag är uppväxt på en gård med mjölkkor och man hämtade in mjölk i en sån.
  Hoppas du får en fin dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Lilla vovven,jag hoppas att det bara var lite morgonkrämpor..Du kikar in när du orkar jag finns här när som :)
  kannan var så mysig tänk den fylld med blåbär,,wow...Massa kramar till din dag..Susanne

  SvaraRadera
 3. Stackars lilla vovven. Hoppas att hon kan få lite hjälp så det onda går över. Härligt med en mjölkkanna.
  Har också en sådan den har vi använt när vi hade mjölkproduktion här på gården.
  Ha en skön Valborg!
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 4. Kika gärna in till mig, jag har en liten utmaning till dig!
  Ha en skön Valborg!
  Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck