lördag 1 maj 2010

1 maj

Nu var Valborg avklarad och vi har 1 maj, hade hoppats på vackert väder och en stund i solen. Men ack då, här viner blåsten runt knutarna, inget höjdar väder alls. Passade på att tidigt i morse gå ut och plocka lite på altanen, damsuga å så, där är det iaf drag fritt. Ute möblerna plockades ut från sin vinter förvaring.

platser_vasteras37

Just nu sitter hela familjen och väntar på att lilla prinsen skall komma på besök, han skall dessutom sova över så nu kommer det bli mys tid på hög nivå med körslaget och heja på team Picasso där prinsens gudmor är med.

platser_vasteras37

Bella min hund är fortfarande dålig, vi skall till veterinären på måndag. Hon kan fortfarande inte gå ordentligt eller ligga på rygg som hon brukar. Inte ens tigger hon då vi håller på med nått ätbart. Fy vad det skär i hjärtat då man ser att hon inte orkar och blev så här över en natt. Veterinären så att vi skulle avvakta tills på måndag men med stränga direktioner. Hoppas att det inte är alvarligt, så promenaderna får jag ta själv, en mycket underlig känsla.

platser_vasteras37

Möblerna är tyvärr inte mina men om de blir till salu så hade jag gärna haft dem. Det finns på The Studio i Västerås´, där Dotra  jobbar.

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att hunden är dålig.. hoppas det löser sig och inte är allvarligt!
  Härliga möbler, så underbart vackra!

  SvaraRadera
 2. FIinns inget värre än när ens vovvar är dåliga, håller tummarna att det inte är något allvarligt, kram

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vilka möbler, snygga att titta på.
  Det är så tråkigt när djur blir sjuka, och man vet inte utgången. Håller tummarna att det vänder.

  Ha det gott
  /Maggan

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck