onsdag 7 april 2010

Vitaste vitt

Det är redan onsdag och jag har jobbat ett par dagar nu. Har fullt upp att göra på jobbet, varor som skall fotas, mätas och skrivas in. Sedan har vi börjat göra monogram, man kan köpa sina initialer och sätta ihop dem själva, det blir ursnyggt. Så dagarna springer så fort fram men oj vad kul jag har.

DSC_0147

Här hemma har det inte hänt mycket, går fortfarande och funderar vad jag skall göra med gamla kontoret och om jag skall måla eller tapetsera, undras om jag funderar så länge bara för att skjuta upp det för att jag inte riktigt orkar…….Det kan vara så ; )

DSC_0145

Nått jag även funderat på eller rättare sagt önskat mig är ett par sköna och snygga träskor. Fast man kan väll inte kalla det här för träskor, det är ju ett par Clogs. Jag har svårt att gå i ett par vanliga träskor, den där kanten uppe på foten gör så att foten känns avdomnad. Men nu har jag något som kommer att funka det är jag säker på). Så i morgon på jobbet så kommer jag att bära dem med stolthet.

DSC_0141

Föresten har ni sett vår webbutik om inte, ta och kika in för den har blivigt så snygg.

Country house webshop

5 kommentarer:

 1. Calou är mina favoriter! Jag har dom i svart o bara ääälskar dom! Funderar på en till färg i år...
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 2. Åh vilken lycka! Superfina! Njut när du traskar omkring i dina "träskor"

  Kram Annica

  SvaraRadera
 3. Åh skorna är så fina..Som bakelser på fötterna..Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Det där med monogramen blev jag nyfiken på..och jag håller verkligen med föregående skrivare...skorna är sååå fina!
  Ha det så bra! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Skorna är heöt ljuvliga! Skulle verkligen vilja ha ett par men har ännu inte hittat försäljare här i vårt land... Ha en bra fortsättning på veckan!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck