onsdag 19 maj 2010

En underbar dag

I går var Dotra och jag till Stockholm och vi hade en helt underbar dag. På grund av massa vägbyggen så kom vi fram senare än tänkt, väl framme började hon med sin kurs och jag gick i väg och satte mig på en parkbänk och läste en bok. Vädret var helt underbart och jag njöt och var lycklig, kändes som jag satt utrikes. Dotra och hennes kollegor skulle gå och äta och jag hängde på, vi åt på en Kines restaurang och min mat var helt suverän. 

DSC_0312

Efter kursen var slut så åkte vi in mot stan och gick runt. Tiden gick så fort, vi han inte alls med allt vi skulle och inte blev det så mycket shopping heller, (trots att min väska gick sönder, hittade ingen ny) vad gör det vi hade en underbar mor och Dotter dag. Vi var hemma vid 21 tiden och somnade direkt.

DSC_0301

I dag har jag iaf försökt laga den gamla väskan, för den har blivigt lite av en favorit. Jag jar inte tagit några nya bilder utan i stället letade jag fram 2 bilder som jag tycker mycket om.

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt ni verkar ha haft det i huvudstaden. Tråkigt att väskan pajade. Så typiskt med sånt man gillar bäst.Har ni lika fint sommarväder som vi har?
  Ha det gott! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Du har en ny ljus fräsch header! Tittar in för att se senaste nytt från dig och önska dig en fin fortsättning på veckan!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag har faktiskt bara slutat upp med socker. Äter nyttigare och rör på mig varje dag.
  Tack!

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck