tisdag 25 maj 2010

Humöret är på topp

Kallt och blött var det här men humöret är ändå på topp. Dagarna flyter fram och jag har sällskap om dagarna, min hund har flyttat in med mig. Hon älskar att få följa med och har bråttom upp för att lägga sig under skrivbordet.

DSC_0033

Jag har varit lite orolig i dag så min son låg på operationsbordet, han skulle opereras för bråck. Från foten upp till jumsken hade han problem och idag var det första gången han opererades. Det kändes konstigt att inte vara med men försäkringskassan godkänner ju inte vabb för 23 åringar så det var bara att vänta på samtalet att allt gått bra.

DSC_0031

Dotra min fortsätter förvandlingen av sin lägenhet, tänk att hon gillar vitt och countrystyle nu. Det bevisar att alla kan ändra sig, så vem vet hon kanske ändrar om sin blogg till en inredningsblogg. Hon har i dag tagit tag i penseln och roller för att måla om sitt sovrum från jumpahalls grön till antikvit. Maken och jag tog en sväng över då hon var orolig att hon gjorde fel, fast hon hade allt under kontroll. Jag är så nyfiken på hur rummet kommer att bli. Nackdelen är att hon fick ta min färg som jag skulle måla om matrummet med, men det var snabbaste sättet för henne att få tag på färg. Så jag bör ut och handla ny, så jag blir klar med mitt.

DSC_0027

Här kommer bilder på mitt ena fynd i går. Den är stor och hög, tänkte skrapa bort texten och i stället ha tvättmedel i den, fast nu vet jag inte riktigt. 80:- fick jag ge för den och det var den verkligen värd.

2 kommentarer:

  1. Härligt att man kan ändra sig! och medge det också. Det blir säkert fint!

    SvaraRadera
  2. Sände paketet ditt i slutet utav förra veckan, sedan hänger det ju på ditt ombud hur snabba dom är att skicka ut en lapp om att du ska hämta det...du vet väl vart du brukar hämta..bäst du kollar med dom, verkar konstigt, kram

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck