söndag 16 maj 2010

Nu har jag gjort det.

Har setat länge och letat efter en bild på hur mitt kontor såg ut förut. Hittade en till slut men den fick jag lov att ta från nätet, för originalet hade jag tydligen inte kvar. Ville visa er vad jag pysslat med en söndags morgon, eller rättare sagt hela söndagen.

DSC_0087_thumb[3]

Kontor var det förut men inte längre, för när Dotra flyttade blev hennes gamla rum ett kontor i stället. Ni har inte fått sett bilder på det än men det beror på att jag inte riktigt är nöjd med ordningen där nere.

DSC_0001 (2)

Det som då var kontor har nu blivigt ett… skall nog säga lekrum. Fast det kommer att vara ett rum för avslappning och mys kombinerat gäst rum. Bara jag får tag på bäddsoffan jag vill ha. Den skall vara från Ikea och vara vit, blå/vit, blommig eller naturfärgad. Letar som en tok på blocket, men i mitt län finns det sällan någon till salu. Måste bege mig mot Stockholm, problemet är att vi varken har dragkrok eller släpkärra, så man kan inte bara sticka om jag skulle hitta en till bra pris.

DSC_0002 (2)

Ni ser väll vad som hänt i rummet ; ) Jag har fått måla väggarna, det fanns 2 olika vita kulörer så maken fick välja (det blev inte kritvit men vit). Jag bara älskar ljuset i rummet nu. Skåpet ja, först skall jag måla om matrummet, för jag lyckades få färg kvar. Sicken tur.

5 kommentarer:

 1. Vad härligt med ett extra rum, bara så där.
  Det kommer att passa jättebra med en bäddsoffa där, det är jag säker på. Takkronan var supersnygg.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Det ser jättefint ut. Hoppas att du hittar en sådan bäddsoffa. Ha det så bra kram Aydan

  SvaraRadera
 3. Vad fint rummet blev!

  Krams

  SvaraRadera
 4. Va fint du fixar till det. Det blir verkligen ett ljust och fint rum.
  Ha en fin vecka! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 5. Åh så kul att få fixa om ett helt rum! Det blev jättefint!
  Hoppas du hittar din bäddsoffa!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck