lördag 15 maj 2010

Kan inte välja

Så där ja, nu tar jag helg efter att jobbat hela veckan. Jag läser många av era bloggar och ser att nu haft fint väder. Det vill jag inte påstå att vi har haft, regn och hög luftfuktighet och mulet det är vad vi bjudits på de senaste dagarna. Vi får hoppas att det blir bättre nu till helgen, för jag skulle verkligen vilja vara ute och rensa i rabatterna, för ogräset har verkligen skjutit i väg.

DSC_0044 (2)

Ni vet att min hund inte är kry och i går hände en incident till. Maken var ute med henne då en hund kommer springande (lös). Min skäller till varpå den lösa hunden attackerar min, som lägger sig på rygg. Då kommer matte till hunden cyklande på fel sida om vägen (det gör hon alltid) och med en hund i koppel.

Maken tror att vår hund är ok, men jag ser på kvällen när jag kom hem att hon har jack under ögat och i örat. Visst var ägaren ångerfull och ursäktade sig med att hon aldrig gjort så förut.

Idag talade hon med vår granne som sett incidenten om att vi skulle ta kontakt med henne om det var något. Jag förstår att hon är orolig för polis anmälan, för man får inte ha hundar lösa i ett bostadsområde.

Tänk om det var ett barn ett annat djur eller att skadan blivigt värre.  Nu hoppas jag bara på att det inte blir infektion i såren.

DSC_0045 (2)

Jag talade i går om att jag skulle köpa med mig veckans vara från jobbet. (Såg att Bittan redan hade beställt) Nu blev det inte så, de står kvar på jobbet i stället blev det stolsdyns överdrag. Tog med mig 2 olika för jag kunde inte bestämma mig för vilket som var finast. Lättare blev det inte när jag kom hem, vet fortfarande inte vilka jag vill ha mest.

DSC_0046 (3)

Jag hade en gammal stolsdyna som jag la i påsen som är sydd. Men nu är frågan utan spets eller med.

Vad tycker ni, vilken är finast?

9 kommentarer:

 1. Hej! Stackars lilla vovve! Inte roligt det där! Jag tycker stolsöverdraget med spets är finast! Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Oj stackars lilla vovven som om det inte var nog med det som var innan. Tråkigt att folk inte kan ha sina hundar i koppel, själv är jag lite rädd för hundar och tycker inte om när okända hundar kommer mot mig.
  Förstår om du tycker det är svårt att välja stolsdyna. Spetsen är jätte fin men det kan ju också hänga på vad det finns för saker runt omkring i rummet.
  Inte tror jag du blev klokare efter min lilla kommentar.
  Kram! Märta

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Stackars er hund. Hoppas att det läker snabbt.

  Jag röstar på stolsdynan utan spets. Jag gillar lite volang men med spetsen tyckte jag att det blev "för gullligt".

  Ha en skön lördagskväll!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Fina stolsöverdrag! jag håller ändå på den som är utan spets :O)

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Det var längesen jag kikade in hos dig. Hur mår du nuförtiden? Jag ser att du har kvar "lantligt förälskad" ännu ;-) Jag har ju bytt lite bloggar sen dess. Nu har jag "stadgat" mig på denna bloggen.

  Må gott.
  Kram Benita

  SvaraRadera
 6. Hey igen!

  Härligt att ha huset fritt förstår jag? :-) Det skulle nog mamma och pappa tycka också. Men det är nog en trygghet för oss alla att jag stannar hemma en stund till.
  Skolan går bra, jag längtar tills jag slutar nu i juni. Fast jag har ju ett år kvar att läsa såklart!

  Inredningsbiten går sådär. Det blir nog mer när jag flyttar hemifrån senare i livet. Just nu är bloggen mest för allt möjligt.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag faller ju såklart mest för den med spets på...fast båda är fina!
  Fy attan vad jag tycker det är skruttigt när folk inte kan ha koll på sina hundar!! Skulle kanske vara ursäktligt om hunden hade smitit, men så verkar det ju inte ha varit. Verkar ju som matten har valt att ha henne lös. Hoppas det går bra för er stackars lilla vovve! Kraken!! Lägger sig på rygg och blir ändå biten...
  kram, Marita

  SvaraRadera
 8. Fy vad jag tycker illa om när man har sin hund lös och speciellt om den är ilsk..Stackars din vovve..
  Jag tycker att båda är lika fina men jag hade nog valt den utan spets för jag tror att den utan håller i stil fler år,,men det är min åsikt..Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Åhh vilka söta...förstår att du har svårt att välja!

  Det där med lösa hundar är ett otyg! Hundarna behöver ju inte vara det minsta farliga "egentligen" men saker kan hända som påverkar situationen. Har en kompis som är riktigt hundrädd.Vet inte hur många gånger hon fått höra just de orden...hon är lika rädd ändå... Hoppas er hund är ok!

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck