torsdag 3 juni 2010

Det blev inte som jag planerade

Nu är det vackert ute och dofterna är helt underbara, hoppas bara att det fina vädret håller i sig. Jag njuter verkligen av att vara ute och har svårt att gå in, ytterdörren står öppen enda till jag går och lägger mig.

DSC_0088

Idag när jag kom hem var ju planen att göra ordning på altanen men så blev det inte riktigt. Tänkte njuta av solen en stund men av någon anledning så kunde man inte sitta på den ena altanen där jag har däckstolarna. För där var det fullt med stora svarta flugor, jag fattade ingenting tills jag kom på att häromdagen hörde jag att det small i ett fönster. Jag kollade om jag hade rätt och det hade jag det var en trast som flugit in i fönstret och dött och nu låg nedanför altanen och var helt täkt av flugor.

DSC_0094

Det var bara att ta tjuren vid hornen och gå ut och ta bort den, fy där var det flugor så nu hoppas jag att flugorna kommer vara borta. Det som är konstigt är att det nu är andra gången som en trast flyger in i våra fönster. Whilliams mamma sa att det är nog för att jag har för rena fönster men det kan det inte vara för de är verkligen inte rena på utsidan.

DSC_0086

När solen försvunnit så passade jag på att klippa gräsmattan, jag fick verkligen hålla tummarna att bensinen skulle räcka och det gjorde den. Jag tror inte jag varit med om att gräset vuxit så här fort som det gör nu. Jag klagar inte utan bara ett konstaterande, för jag gillar att klippa gräset det är som terapi för mig. Så planen att fixa altan ligger kvar ; ) Visst är dessa blommor vackra, det är lökarna jag petade ner i höstas som har vuxit upp, tyvärr blev det inga tulpaner i år men skam den som ger sig snacka om att jag skall plantera i höst.

4 kommentarer:

 1. Tack vännen för din hälsning, känns fint att veta att man har medsystrar och att det finns en väg ut ur eländet! :)
  Stor kram till dig min trognaste läsare!

  SvaraRadera
 2. Inte trevligt kan jag tro med alal flugorna, vilket väder vi har, man bara njuter, ha en fin fredag, kramen

  SvaraRadera
 3. Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig!

  Tack för de snälla orden!

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck