onsdag 2 juni 2010

Noja

Tänka sig att det redan är onsdag och jag funderar på vad dagarna har tagit vägen. Visserligen så är jag på jobbet större delen av dagen men efter vad händer. Just nu känns det inte som mycket, handla laga mat och ta hand om hunden det är typ det jag hinner med nu. Fast någon timme i solen blir det ju med, det är nog där timmarna springer iväg.

DSC_0033 (2)

Jag skulle vilja fixa till vår skruttiga inbyggda altan men det känns inte som någon ide då maken pratar om att den skall rivas och göras ny, fast frågan är när. Kanske jag skall ta tag i det i morgon….inte riva utan fixa till så den känns lite mysigare då det regnar och man vill sitta ute. Så får det bli om det nu inte kommer något emellan.

DSC_0034 (2)

Härom kvällen då jag skulle ta en kik ute på entrén så upptäckte jag nått vidrigt på väggen inne i hallen det var en svart tjock sak med många ben som var stor som en femkrona och såg inte svensk ut. Vad gör man när man är ensammen hemma? Damsugaren sprang jag och hämtade, vips var den borta men tänk om den kryper ut, sagt och gjort damsugaren fick stå på altanen ett tag och när det var daggs att sova så ställde jag ner den i källaren. Fy vad svårt jag hade att komma till ro, maken skrattar gott åt det men det gör inte jag.

DSC_0036 (2)

Det var en av mina fobier, huvva. Nu till min nya ögonsten här hemma. Min nya/begagnade bäddsoffa som jag letat så länge efter. Den var vi och hämtade i lördags må tro vad tung den var. Vi fick be ena grannen om hjälp för jag orkade inte lyfta den, nu står den här i mitt nymålade rum och den passar perfekt.

4 kommentarer:

 1. Blääää...säger jag, vet inte vad jag gjort, har nu läst ifatt dina inlägg, så fint det blev med klockan och är så glad att den hamnade just hos dig, ha en fin dag, här har vi klarblå himmel...:D kramen

  SvaraRadera
 2. Alla har vi våra fobier... :)

  Vilken soffa! jättefint kap!

  SvaraRadera
 3. Usch...stora okända kryp är inget för mej heller. Du skulle gjort som min man, han tog luftgeväret till en spindel som var gigantisk o den var garanterat ofarlig sen;)
  Superfin soffa!
  Ta och gör en liten makeover av altanen iallafall, det är härligt att ha mysigt där!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. hej min vän..kikar in bara en jätte snabb ,,jo jag har gjort ett nytt inlägg...Massa kramar tillbaka Susanne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck