måndag 31 maj 2010

Upplyst

Nu är måndagen avklarad och det var en hektisk dag på jobbet eftersom jag var borta under fredagen. Vi har erbjudande varje vecka i webbshoppen och denna vecka var det på kläder, då gäller det att vara uppdaterad på butiksförsäljningen kontra webben. På fredagen hade åskan slagit ur vårt internet så det har legat nere fram till i dag då reparatören kom. Gisses vad orolig jag var att det skulle blivigt fel i systemet men som tur va så hade det funkat så jag kunde plocka ihop beställningarna och uppdatera lagerstatus.

DSC_0011 (2) 

Jag har nu på em. lyckats gå en liten promenad med min hund, så nu är det bara att vänta och se vad som händer. Vill inte att hon blir dålig igen. Själv hade jag velat gå längre men jag vill inte att hon sitter inne i värmen som blir då vi stänger ytterdörren.

 DSC_0010 (2)

Passade i stället på att springa runt på tomten och fota allt som växer och doftar så ljuvligt. Så mycket mer blir det inte idag utan nu skall jag softa resten av kvällen och ladda för en morgon dag.

DSC_0008 (2)

Lampan kanske ni känner igen från förra året då jag fyndade den på loppis för 75:- Jag hade tänkt att den skulle vara på altan där den också har hängt, utan el. Men nu när Dotra behövde en lampa i hallen så fick hon ta en av de jag hade hängandes i hallen. I stället tog jag och gjorde om denna så den passade (fick korta kedjan helt) Nu passar den perfekt (förr hängde den för lågt)

1 kommentar:

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck