lördag 26 juni 2010

Mega mycket gjort

Tänk att man hinner med så mycket under vissa dagar å sedan så vissa dagar hinner man ingenting. Det är ett konstigt fenomen, oftast när de bra dagarna kommer kör jag på av kung och fosterland så att jag dagen efter får böta.

DSC_0056

Fast jag mår bra inuti att få beta av något på min lista. Förr kunde jag bli arg för att jag bara hann 14 av 15 på min lista medans jag i dag blir lycklig av att beta av 1 av de 15 sakerna jag har på listan. Snacka om att man kan ändra sig.

DSC_0054

Här har jag tagit hand om mega tvätten, den är manglad, struken inlagd i skåpen. Fönstren är tvättade, husets entre våning är städad, har målat 2 av möblerna på altan, bilen tvättad ja listan min har krympt. Sitter nu och säkerhetskopierar alla bilderna jag tagit snacka om mega jobb.

DSC_0053

Nu är midsommar aftonen stuken på listan med. Jag firade den med Dotra och hennes pojkvän. Vi grillade, åt jordgubbar spelad kort långt in på natta. En helt lugn kväll i min smak, inga blomster under kudden här heller. Jag har ju min make och drömprins, även om han inte var med här. Någon måste ju jobba och det är högsäsong i turisttrafiken. Han kommer hem snart å då skall vi fira.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Jisses vad du hunnit med mycket. Vad duktig du är. Själv har jag bara rört till allt hemma och påbörjat massor på en gång. Är specialist på att röra till det. Låter som en mysig midsommarafton.
  Ha en riktigt härlig fortsatt helg och försök vila lite. Kram

  SvaraRadera
 2. Simma lugnt! Jag önskar dig en fin fortsättning på helgen!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Vilket fint litet hörn!

  Ja, det där med att ställa krav på sig själv och att inte vara nöjd...ingen lätt balansgång.

  Just nu tar jag dagen som den kommer och försöker varva ner och njuta av tillvaron:)

  Det underlättar när snälla vänner dyker upp med jordgubbspaj:)

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck