lördag 5 juni 2010

Paris Hilton

Helg med sovmorgon, vad underbart. I går var det lika dant när jag kom hem, ingen sol så det blev inget att sitta i solen och slumra. Men vad 17 vi får hoppas att solen finns hela dagen i dag i stället. Har inga större planer gräset är klippt, bilen tvättade jag i går som om det syntes i morse, nix den var lika full med pollen igen.

DSC_0041

Om jag orkar så kanske jag åker i väg en sväng för att handla lite färg men vad skall jag ta först, huset behövs målas om. Men inte skall man behöva måla om huset vart annat år, vi skall kika efter ett annat fabrikat som kanske håller längre. Sedan vill jag ha vit väggfärg inne, Dotra tog ju våran sedan behöver jag färg för att måla om trädgårds gruppen, hmm undras vad det kan bli det blev ju lite mycket.

DSC_0047 

Maken kom hem i går efter att varit borta på jobb en vecka, så nu behöver inte Bella följa med på jobbet på ett tag. Det är nog bra för henne att fä stanna hemma, ligga ute och så. Hon är 9år gammal men en mycket bestämd dam. Hon har blivigt lite av en Paris Hilton hund, jag måste ha vatten hem i från för annars dricker hon inte alls. Sedan har jag fått sitta och mata henne bit för bit, för nu har hon en period av matvägran. Ser hon att jag skall i väg piper hon som ett litet barn, får hon då kopplet så hoppar hon som en studsboll.

DSC_0045

Förresten i går så var jag in på 2 loppisar men kom ut tomhänt, fast på Rusta blev det lite, 6st muggar som jag skall fota senare och  garn, så nu virkar jag för fullt.

2 kommentarer:

  1. Hon verkar vara en härlig personlighet er Bella:)

    Kram Annica

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Hoppas att Bella ätere bättre nu. Jag har målat en hel del med utomhusfärg och den absolut bästa färgen är Jotuns Demidekk. Dyr men värd varenda krona. vi målade om huvudgyggnaden på jobbet 16 år sedan och det ser fortfarande ut som nymålat. Hemma i förra huset målade vi första gången om för 12 år sedan i samband med att vi bytte fasad. Vi använde Alcros. Vi målade igen efter 4 år för färgen hade bleknat, och bättrade på 2 år sedan när vi skulle sälja. Ha en riktigt bra söndag Kram Aydan

    SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck