söndag 6 juni 2010

Härlig tid

Nu växer det så det knakar, tänk om sommaren bara rusar förbi och all blomning går över fort. Jag brukar stanna upp och tänka hur vackert det är nu och minns den jobbiga kalla vintern vi hade, vill att tiden stannar nu så man kan njuta och ladda upp för det som kommer att komma tillbaka.

DSC_0154

Igår tog jag det lilla lugna, inge hysteri över tvätt eller städ utan bara njuta av ledighet och att maken var hemma. Visserligen fick vi besök av lille mannen “Whilliam” och hans familj och vi ställde till med grillat på altanen.

DSC_0111

Sonen min grillade och jag kunde sätta mig och väl avsmaka maten som smakade underbart (hade förberett den själv). Antingen berodde det på sällskapet eller att vi satt på altanen, fast det var nog en kombination av allt som gjorde att det smakade extra gott.

DSC_0104

Tyvärr så är det ingen direkt värme att tala om, än så länge saknar jag inte att polen inte blivigt uppställd. Tror att vi struntar i det i år, vill jag plaska så får jag bära upp badkaret och ställa det på altan och göra mig en liten spa hörna ; )

6 kommentarer:

 1. Ja men det var väl en bra idè! En spahörna på altanen...tänk va mysigt, en varm sommarkväll.
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Inte har det varit speciellt varmt nej, kalla vindar och halvmulet. men tids nog komer väl värmen...

  SvaraRadera
 3. hej min vän! kikar in efter en vansinnigt intensiv helg nu är jag trött..barnkalas på lördag med 13 barn,,sen massa besök hela helgen ,,hade tur med väder på lördag så barnen kunde vara ute på kalaset.men nu är det riktigt kallt,,nej inget pool väder precis:/ ..Kram och tack för alla fina ord hos mig..

  SvaraRadera
 4. Här har vi också slut på värmen just nu, riktigt kyligt om inte solen är framme.
  Vad skönt att bara unna sej att vara ledig ibland! Låter som en härlig dag!
  Kram Cilla

  SvaraRadera
 5. Låter superhärligt att få sitta med nära och kära och bara njuta av vad livet erbjuder!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 6. Har ni ingen värme ? här har det varit jättefint, soligt och varmt hela helgen.

  Ha nu en riktigt bra start på veckan
  Kram Eva

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck