måndag 19 juli 2010

Livstecken

DSC_0083

Jag har inte flyttat, emigrerat eller tagit semester utan det är kroppen som strejkar. Hade hoppats på att regnet gjorde så att jag mådde bättre men icke då. Så här tar jag det lugnt som 17 och det är inte vanligt i detta hem, utan det skall ske saker hela tiden. Nackdelen att gå så här är att man ser allt man borde ta i tu med, sätta in papper i pärmar, städa garderober, rensa i rabatter. När jag orkar brukar jag kolla in blocket, å den vill jag ha, å den men det går inte heller, får inte plats med något. Så här sitter/ligger man och hoppas på att i morgon då är minsann allt som vanligt igen.

7 kommentarer:

 1. Skickar en krya på dej kram. Ibland är det nödvändigt att lyssna på kroppen och jag lovar att allt är kvar när det känns som vanligt igen :-)

  kram Bittan

  SvaraRadera
 2. Ta det lugnt du! Hellre lite skit i hörnen, än ett rent helvete, heter det ju. Det är ju bara man själv som ser skiten. Inge annan...
  Hoppas att du snart ska må bättre! Kram åsa.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du snart mår bättre och att du nu lyssnar på vad kroppen säger! Vet lättare sagt än gjort:)
  //Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller emigrerat eller flyttat...bara varit i gång med allt...Nu har jag semester o du milde så gott det känns.
  Låter inte bra att du mår dåligt...hoppas du kunnat vila dig under veckan och samlat krafter...misstänker att du blir rastlös när orken inte räcker till...
  Här är det lugnt och skönt o jag hoppas att det fortsätter på det viset.

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 5. Hallojsan!

  så tråkigt att höra att du inte känner dig så bra :(..jag hoppas verkligen att det blir bättre så även du kan njuta av den ljuvliga sommaren!!

  Kramis Sanne!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck