torsdag 1 juli 2010

Sötsaker

Som vanligt är klockan adlelses för mycket men jag tänket jag måste visa vad jag har varit med om idag. Rix FM pågår just i vår stad och jag och Dotra tog oss dit. Först jobbade jag och sedan tog jag mig hem och städade av inför helgen, hoppas det kommer att vara lika fint när jag kommer hem.

20100701078

Dotra jobbade så jag tog bilen ner till hennes jobb och väntade på hennes jobb tills hon hade slutat och vi promenerade fram till knallarna. Vi trodde att vi missat uppträdandet och tog knallarna i stället. Vi hittade en varsin klocka som inhandlades (den visar jag en annan dag)

20100701083

Längst in bland knallarna fanns det ett område men Engelska grejer, helt underbara koppar, tee och underbart godis. På den översta bilden är det underbar marsipan, å jag älskar verkligen marsipan. Men jag skulle inte veta om jag skulle äta upp dem eller spara för de var verkligen vackra. Den andra bilden är en knalle med fudge, jag tror att jag aldrig sett dess like. Här handlade vi några bitar (jag menar några) För priset låg på 28.80:- hg, de få bitarna vi handlade 6st olika gick på 95:-!

20100701086

Till slut gick vi ner till uppträdandet som vi trodde var slut men det var det inte, utan just den vi ville se skulle uppträda. Ola, vilken närvaro han hade på scenen och han drog sina låtar, Nathalie, Unstoppable och Over drive. Vilken avslutning på kvaällen, men nu skall jag försöka se Ernst. För jag kunde inte välja mellan Ola och Ernst så jag satte på bandning och fick båda.

3 kommentarer:

 1. Va trevligt ni har haft det! Jag skullle bli knäpp bland så mycket godsaker. Jag är helt galen i marzipan, jag oxå.
  Visst var programmet med Ernst bra! Ska bli kul att se vad han gör, med det fina huset.
  Ha en fin dag i dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Oj oj så massa vackra och mumsiga bitar,,men så dyrt :/ Trist! Ernst har jag missat totalt..Har inte tittat på tvn på veckor tror jag...Tack för orden hos mig,,skönt att veta att man inte är ensam..ibland märker jag av att när jag lägger in såna här inlägg i min blogg så minskar kommentarerna..men mitt liv i Fare är inte bara vackert med inredning och loppis fynd..Utan det är Mitt liv..massa kramar till din kväll..Susanne

  SvaraRadera
 3. EN härlig dag i sällskap med dottern låter kul. SJälv längtar jag till min dotter kommer hem från Canada

  Kram Annica

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck