lördag 3 juli 2010

Sommardag

För tillfället är jag dålig på att blogga och på att svara på kommentarer men jag har en del att göra här hemma så jag hinner inte med på samma vis som tidigare och sedan har kroppen min börjat att strejka enormt.

DSC_0075

Gillar inte att beklaga mig om krämpor, man har ju hunnit med en del i mitt liv och jag tycker att det är viktigare att njuta av livet än att gräma sig över hur man mår. Fast just nu förstår jag inte riktigt vad som händer. Brukar ha problem med leder då det är kallt ute, fast nu har jag grym värk överallt och är hur stel som helst och inga värktabletter hjälper inte.

DSC_0067

Vissa dagar hinner och orkar jag hur mycket som helst och i nästa stund så klarar jag inte av nått. Jag har mina aningar om vad det kan vara men jag är inte säker, så nu undrar jag om det är någon som känner igen sig?

DSC_0065

I dag var det varmt som 17, klarade inte av att ligga i solen så jag har passat på att göra små ting som legat över mig. Så jag är nog rätt nöjd men att tvätten är klar, sängen ren bäddad osv. Så nu skall jag ta njuta av kvällen och se någon film.

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga emaljerade saker du har. Hoppas att din värk snart ger med sig! Du har väl inte tänkt att gå in i den omtalade väggen eller har du fått fibrom...Nej hoppas att det bara är lite trötthet innan den härliga semestern.
  Känner också att jag inte hinner med blogglivet lika mycket just nu. Det är massor jag vill hinna och så har jag ingen laptop och inne vill jag helst inte vara just nu heller.
  Ha en skön fortsättning på helgen och sköt om dig!
  Märta

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Känner precis igen dina symptom... har likadant själv. Värk i stort sett överallt. Orkar hur mycket som helst ibland och sedan dödligt trött i veckor. Tror du behöver ta det lugnt(jag med) ett tag och njuta av livet. Det ska jag försöka göra när alla våra påbörjade projekt är färdiga. Ta det nu lugnt och vila. Kram Aydan

  SvaraRadera
 3. Ja du min vän jag vet precis vad du menar..Kan vara vara vanlig utbrändhet och trötthet,,,men jag tycker det låter som det jag har...kanske dax att kolla om du inte redan vet..Kram min vän.Ha en skön slappar söndag...Susanne

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder.
  Ta hand om dig.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Fin blogg med fina bilder,å det du beskriver låter som fibro,men kolla upp det för det är alltid skönt att veta vad det är för fel..Ha en mysig kväll...Kram/Annelie

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck