måndag 5 juli 2010

Underbara dagar.

Vilka underbara dagar vi haft, tänka sig att det är 60 graders skillnad mot i vintras. Visst var det lite väl varmt men vad gör väll det, sommaren skall vara varm så några dagar är helt ok för min del.

DSC_0001 (2)

I går var jag på kalas, det var min brors dotter som fyllde 14år. Vi satt ute under en markis men när det kom en vinpust så jublade alla av lycka. Väl hemma gick jag i vår lilla pool, vi har en på 30.000 liter men jag bestämde mig för att inte göra i ordning den i år. Jag orkar inte med att sköta den själv, då jag jobbar och har andra sysslor att göra så i stället köpte jag mig en på 3000 liter.

DSC_0004 (2)

Dotra och jag får plats med varsin luftmadrass i den så det funkar. Nu när det har varit så varmt så försvinner kloret så fort, så efter att legat i på kvällen i 32 gradigt vatten så beslöt jag mig för att chock klorera. Hmm, det blev visst lite för mycket, så nu är vattnet grumligt, så jag avvaktar tills i morgon om det inte är bättre så får jag lov att byta ut vattnet. Suck där fick man för att man ville göra rätt.

DSC_0006 (2)

Annars hankar man sig fram med smärtan, tur att det snart är torsdag och jag kan få förklaring på vad som händer. Armbandet med klockan köpte jag på festivalen som Dotra och jag var på i torsdags, jag gav bara 75:- för den och jag älskar den.

5 kommentarer:

 1. Hoppas du mår bättre, visst är det tur att man har en pöl att svalka sig i, inte orkar man med speciellt mkt i värmen, jag blir döseg..ha det gott och krya på dig, kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Visst är det väl härligt med lite värme. Vi har inte hunnit göra i ordning vår pool ännu. Nu har vi börjat måla baksidan av huset. Mycket man vill hinna med när man är ledig. Hoppas att du mår lite bättre och snart får reda på varför du har ont. Ha det riktigt bra kram Aydan

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att det skulle bli grummel just nu då! Hoppas att du snart ska må bättre.
  Visst är den lilla klockan jättesöt. Kul när man hittar sånt man verkligen gillar.
  Ha en fin tisdag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Så skönt ändå med en svalkande pool..Armbandet är jätte fint !!
  Hoppas så att du får svar vad det kan vara med dig..Massa kramar från mig Susanne

  SvaraRadera
 5. Hoppas att du nu har fått lite hjälp med din värk.
  Jätte fint armband du har köpt dig. Kul med lite annorlunda smycken.
  Vet knappast om jag vågar lägga ut några före bilder, man kan bli illamående för mindre. Vår stuga är just nu tom ett par dagar, annars är den uthyrd till 11 sept. Vi byter stuggäster var lördag i sommar så det är lite bundet. Fast jag ska inte klaga har vi bara trevliga gäster är det riktigt kul och några kronor i förtjänst när staten har fått sitt blir det.
  Ha det så gott! Kram!
  Märta

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck