lördag 31 juli 2010

Vad som faller på

Här har ni en tjej som njuter av inga måsten utan bara göra vad jag själv har lust med för stunden.


DSC_0072


Vad har jag gjort, Jo just ja, passade på att städa huset och när det var gjort så gick jag ut för att rengöra poolen efter regnvädret och när jag ända var i gång så passade jag på att klippa gräset, det var ju ett tag sedan nu.


DSC_0048


När jag väl var klar med det så ringde min bror med familj…jag fick 7 minuter på mig att göra mig klar. Ehh, jag hann duscha, fixa håret på de 7 min. Vi tog en repa in till lilla Sala stad, vandrade runt innan vi tog oss en fika. Väl hemma satte jag en bulldeg och munkdeg, så jag lovar att jag sov gott den natten.


DSC_0045
Vaknade utsövd okristligt tidigt, jag njöt över att sovigt så gott. I dag skulle det inte städas eller nått, utan i stället blev det en repa till E-tuna med mamma. Ett par skor blev mitt enda byte, iof sig så skall de inte användas nu men om jag inte köpte dem skulle jag ångra mig.


DSC_0051


Visst är brickan underbar den ramlade jag på för flera veckor sedan, jag tiggde till mig att få köpa den. Det var fikets bricka som de hade servetter på och jag fick köpa den. Blev så förälskad i dess handtag, tyvärr vet jag inget om historian om den men jag har ju min historia om hur jag fick köpa den för ett par tior.

7 kommentarer:

 1. Himmel vilken kreativ fredag!!! Du hann ju med hur mycket som helst, duktig du!
  Brickan är hur fin som helst!! Vilken lycka att du fick köpa den!
  Vad mysigt det blev i ditt gästrum! Tycker färgen på väggen är fin...inte behöver du ändra den inte!
  Önskar dig en fortsatt skön helg!
  Kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Oj full fart :) Sala ja där var vi på semestern,,jag gick i staden och resten av familjen gick i gruvan..Massa kramar från mig Susanne

  SvaraRadera
 3. Förstår om du somnade ovaggad!

  Jättefin bricka:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Godmorgon..Ja det ser jag ju nu så nära dig :/
  Har ingen förklaring varför vi inte åkte in där..Hade inte en tanke på det...Blir kanske en annan gång hoppas jag..Massa kramar från fare

  SvaraRadera
 5. Semester ????? Det låter som det varit fullt ös, men det är skillnad när man inte gör allt för att man måste utan för att man vill själv. Men nån dags total avkoppling ska du absolut unna dej.

  Ha de gott
  Kram Bittan

  SvaraRadera
 6. Tack ,,det var skönt att höra..Datorer ja dom har verkligen ett eget liv...Kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck