tisdag 3 augusti 2010

Pimpad dusch

Här har dagarna sin gilla gång och jag njuter av att ha semester, visst älskar jag mitt jobb men det är rätt skönt att lulla lite hemma med. Tänk att ta sig en liten siesta när som helst, inte för att jag gör det varje dag men i dag var det ett sådan dag.

DSC_0006 (2)

Annars så plockar jag lite, eller rättare sagt flyttar runt på grejer och försöker rensa ut. Det tar tid och sakta men säkert, skall bara höra med barnen om de skall ha det kvar och då får de ta det hem till sig eller så ryker det.

DSC_0002 (2)

Jag vill ju inte bli en sådan där “Extrem samlare” som de visar på tv, det vore en mardröm. Fast samtidigt känner jag mig lite så efter vad jag har handlat hem, på sistone. Det har ju blivigt en och annan grej nu när man har tid att fara runt. Köpte mig en stor sak i går och i dag var det daggs igen, fast den tror jag Dotra vill ha.

DSC_0008 (2)

I dag får ni se lite av min ny pimpade dusch. Jag gör väggord och monogram på jobbet och hittade en ny användning för dessa. Min duschkabin har klarglas och är lite tråkig men då kom jag på att sätta på dessa monogram “lilja” och vips så blev duschen mycket finare. Varför inte sätta dit någon vacker text med?

 

4 kommentarer:

 1. ja det är lätt att börja samla på sej saker... Min last är lyktor ;) Köpte en huslykta på Rusta för 80kr idag. Med det priset va man ju tvungen ;) Vad snyggt det blev med liljan på duschkabinen!Smart idé!! //Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset med väggord på duschen, det ska jag copa :-)
  Ha en fortsatt skön semester.

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. Ja, man kan ju göra bara så lite, för att det ska bli en stor förändring. Det är väl gott!
  Ha en fin dag i morrn! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Det där var ju en lysande idé, tack för tipset, är nu hemma igen efter tre intensiva men härliga dagar, längtar redan dit igen, ha en fin dag, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck