torsdag 5 augusti 2010

Lite kreativ

Som ni nog vet vid det här laget så är jag loppis freak, eller rättare sagt ständigt jakt på fynd. Vad är då ett fynd i mina ögon mätt? Jo om jag hittar något som jag kikat på i någon butik men tycker att jag inte behöver den å sedan hittar den på någon loppis till minst halva priset mot ny pris.

DSC_0004

Härom dagen var det en sådan dag, fast jag inte borde. Men när jag såg den här tvättställshylla på loppisen för bara 60:- så stod jag där i gen. Skall jag verkligen ha den, kan jag inte leva utan den eller det vanliga tänk om jag ångrar mig.

DSC_0001 

Jag visste att Dotra var sugen på den då vi såg den på IKEA. Fast nu kunde jag inte fråga henne då hon var på kryssning. Så det var på vinst och förlust jag tog den hem. Visste inte om Dotra ångrat sig eller om den skulle passa på min toa nere i källaren.

DSC_0008

Men naturligtvis så ville hon ha den men då med ett draperi så man inte ser vad man har. Sagt och gjort, jag satte mig vid symaskinen med ett tygstycke jag hade hemma. Gardinspiral och 2 krokar och vips så var det fixat. Rätt nöjd blev jag med resultatet och nu skall jag bara se hur det passar hemma hos Dotra.

4 kommentarer:

 1. Så fin ,,en sån har jag aldrig sett..Blev ju extra läcker med draperiet. Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Blev ju jättefint..:)..Önskar dig en mysig kväll..Kram/Annelie

  SvaraRadera
 3. Visst är det kul när man får känna att man verkligen fyndat!!!

  Kanonfint det blev:)

  Kram Annica

  SvaraRadera
 4. Hallojsan!

  men sicken tur..Ibland finns det bara där.. det gäller att inte ge upp!

  Jag har loppat en heldel i sommar..är också loppisnörd ;)

  Hoppas att din sommar har varit riktigt fin..fylld av ledighet och annat skoj!!

  Kramar Sanne!!

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck