lördag 7 augusti 2010

Godis

Lördags kväll och soffläge har intagits, för stunden iaf. I dag har inte många knop blivigt gjorda men man skall ju ha sådana dagar med. I går fixade vi och donade lite i Dotras lägenhet, lite tavlor kom upp. lampor flyttades och hon fick mina vitmålade köksstolar. Det blev verkligen ett lyft, så nu har vi tv rummet och sovrummet kvar, fast vi tar det lugnt man skall verkligen känna efter hur man vill ha det.

DSC_0022

Det har inte varit många soldagar på min ledighet utan mer regndagar och en av dessa dagar passade jag på att testa ett recept på lite godis. Mums har redan gjort 2 satser för den första gick åt i ett nafs.

DSC_0021

De är nog inte så nyttiga, så jag får nog ta och utveckla receptet lite. Framför allt få bort lite av sockret. De innehåller socker, sirap, jordnötssmör, cornflakes, vaniljsocker och lite kokkos. Sedan kan man välja om man har på smält block choklad eller inte, jag provade båda och gillar utan mest.

DSC_0020

Den lilla koppen hittade jag på en loppis för en femma och i den har jag ett värmeljus. Ost kupan är ett loppis fynd den med och fatet fanns kvar, lite nött men vad gör det. Nu skall jag kika runt lite innan tv programmen börjar på allvar.

4 kommentarer:

 1. Hej,,oj det lätt inte nyttigt :)
  Skickade ett mail till dig med bild på glas servisen ,,kom det fram?
  Kram till kvällen Susanne

  SvaraRadera
 2. Inte särskilt nyttigt....Men gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Nu var det ett tag sen igen :)
  Så jag har läst ikapplite av allt jag missat hos dig :)
  Gillar skarpt din idé med monogram eller väggord på duschen...den ska jag klura lite på.
  Hör nog av mig ang det :)
  Kakorna verkar vara supergoda!

  ha en toppendag, här skiner solen från en klarblå himmel
  Eva

  SvaraRadera
 4. Men va gött de lät...Har du lust att dela med dig av receptet..:)...Kram/Annelie

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck