tisdag 10 augusti 2010

Bordstabletter

I bland önskar jag att jag vore en bläckfisk med massor med armar eller varför inte klonad så det fanns mer av mig som kunde göra allt som man ligger efter med eller som man borde hinna med.

DSC_0007 (2)

Eller skulle jag vilja vara en Hollywood fru som inte gör eller behöver göra det andra behöver göra för att livet skall fungera och inte rasa samman. (Det vi andra kallar för kaos). Näe, det skulle jag verkligen inte vilja. Jag är rätt nöjd med mitt liv, i bland känns det bara som man för kämpa som en tok.

DSC_0026

Det enda jag önskar är att rutinerna faller på plats och att i bland få lite förståelse eller hjälp. Inte bara räkna med att jag fixar allt och då helst i går. Jag är inte ensam om att känna så här, när man har haft en tung dag. Lyckades i alla fall med att jobba mina timmar, ta hand om gräsmattan som man kan tro ha fått gödning, damsugit, tagit hand om matlådan och disken (saknar diskmaskin).

DSC_0017 (2)

Nu sitter jag i soffan ny duschad och skall ta och virka någon bordstablett (kommer inte långt på de 2 jag gjort) och varva ner, för i morgon det är en ny dag fullt med saker som måste tas i tu med.

2 kommentarer:

 1. Varför är det inte semester lite oftare?
  Ha det gott i ditt kaos. Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Åh jag förstår precis vad du menar..Så många ggr jag önskat att jag var 2 eller 3..
  Jag kan ha det lite rörigt,men jag vill ha ordning i min röra;)
  Vi är många som känner som du idag det kan jag lova dig..Inte för att det hjälper att veta det :)
  Massa styrke kramar Susanne

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck