torsdag 12 augusti 2010

Kan det vara en förklaring

Gisses vad trött jag är nu förtiden, kan det bero på att jag mellan kl. 10-11 städar jagbutiken och 11-14.30 står i butiken på jobbet och mellan kl 14.30-16 tar jag hand om beställningar i webbutiken och kör vägg texter. Det låter troligt, men det är ju bara den här veckan då Ann- Marie och Anna är i Stockholm på FORMEX  mässan.

DSC_0055 (2) 

Hemma rullar dagarna bara på, nu räknar jag ner till maken kommer hem. Har jag inte sagt det 13 juni åkte han till Norge för att jobba och han kommer hem den 22 augusti. Förstår ni nu varför jag inte hunnit med allt som jag skulle vilja eller orkat. Det är ju inte lätt att ta sköta ett jobb, ta hand om huset, trädgården, bilar hunden å sen allt det vardagliga.

DSC_0054 (2)

Som tur är så har jag en mamma som ställt upp och kommit och tagit ut Bella en gång om dagen och så våra gulliga grannar Jenny och Anders. Anders har även han tagit ut Bella och klippt hennes klor vilket då har sparat mig tid i stället för att åka i väg med Bella i bilen (hon hårar som en tok). Skall inte heller glömma bort Dotra, även hon har dragit sitt strå till stacken vad som gäller Bella. Min son han har snickrat undertak på entretaket och fixat dit lampor.

DSC_0065 (2)

Å jag då vad har jag gjort, jopp jag har oljat in ena vår stora altan. Så så fint det blev, den är grå vit och det skall visst hålla i 3 år. Tipset på den oljan har jag fått av någon av er här på bloggen (tyvärr mins jag inte vilken).

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Du har då verkligen mycket att stå i.. Hoppas att du kan vila dig snart. Vad fin altanen blev med den oljan. Vi har inte påbörjat vårat altanbygge, vi skulle ha gjort det flera veckor sedan... men all ork har bara försvunnit. Vad heter oljan? Kanske vore nåt för vår blivande trall. Ha det bra Kram Aydan

  SvaraRadera
 2. Gott med goda vänner och snälla barn!
  Jag gillar dina fina vita solstolar. Var har du hittat dom?
  Jag undrar oxå...vad har du använt för olja?
  Ha det så bra! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Härligt med goda vänner som kan hjälpa till.
  Du den här oljan lät intressant, tror det kan vara något för mig :)
  Ska ju olja golvet på westernaltanen.
  Valde du färgen själv eller var den färdig ?
  Du kan svar på min blogg när du får tid.
  Kram
  Eva

  SvaraRadera
 4. Hej! Har du inte hängt med i svängarna..hehe. 25e bloggen är grejen nu.

  Hoppas du mår fint.
  Krams/b

  SvaraRadera
 5. kan tro att du har haft det tufft en tid...hoppas nu att du får ta igen dig tills måndag, vi gjorde likadant med vår altan förra året och det är lika fint i år, ha en skön helg, kram

  SvaraRadera

Jag blir så glad om du lämnar ett avtryck